Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Tiedolla johtaminen sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä | YAMK | verkkototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Verkossa
Ylemmät AMK-tutkinnot
Tiedolla johtaminen sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä | YAMK | verkkototeutus

Tiedolla johtaminen sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä | YAMK | verkkototeutus

Tiedolla johtaminen sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä (ylempi amk) -koulutuksen jälkeen voit toimia erilaisissa kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä. Asiantuntijuutesi kehittyminen perustuu monitieteiseen, uudistuvaan ja rajapinnat ylittävään tietoperustaan. Olet osa opiskeluyhteisöä ja kehität osaamistasi moniammatillisissa opiskelija- ja työelämäverkostoissa.

Koulutus mahdollistaa asiantuntijuutesi jatkuvan kehittymisen ja hankitun osaamisen soveltamisen ja hyödyntämisen. Koulutus valmentaa sinua tiedon hyödyntämiseen, uudistavaan kehittämiseen ja johtamiseen, yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja palveluiden vaikuttavuuden arviointiin. Sosiaali- ja terveysalan muutokset edellyttävät ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneelta myös työelämää palvelevan projekti-, tutkimus- ja kehittämistoiminnan osaamista. Koulutuksen aikana otat vastuuta tiedon hyödyntämisestä työyhteisöjen kehittämisessä sekä edistät osaamistasi toimia erilaisten työyhteisöjen ja organisaatioiden tiedolla johtamisen ja vaikuttavuuden arvioinnin kehittäjänä.

Tiedolla johtaminen sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä (ylempi amk) -tutkinto muodostuu asiantuntijuusosaamisesta sekä tutkimus- ja kehittämisopinnoista. Kaikissa opintojaksoissa on lähtökohtana strategisen tason ajattelu ja kehittäminen. Syvennät osaamistasi tiedolla johtamisesta, sosiaali- ja terveysalan palvelujärjestelmästä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, vaikuttavuuden arvioinnista ja yhteiskehittämisestä. Voit valita opintoja mm. data-analytiikasta ja tekoälystä, hankeosaamisesta ja -johtamisesta sekä RAI-arviointitiedolla kehittämisestä ja johtamisesta. Opinnoissa mahdollistuu teknologioiden hyödyntäminen organisaatioiden tulevaisuuden kilpailukyvyn varmistamiseksi. Lisäksi keskeinen sisältö muodostuu kehittämistä tukevista sekä tutkimus- ja kehittämistyön opinnoista ja opinnäytetyöstä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tiedolla johtaminen sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä | YAMK | verkkototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan kevään toisessa yhteishaussa Opintopolussa.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (ylempi AMK), terveydenhoitaja (ylempi AMK), sosionomi (ylempi AMK), Master of Health Care, Master of Social Care

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tiedolla johtaminen sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä | YAMK | verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Tiedolla johtaminen sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä | YAMK | verkkototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 16 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Startti hyvinvoinnin osaajaksi

Perehdy terveyden, liikunnan ja hyvinvoinnin teemoihin ja valmenna itsesi valintakoekuntoon Lahdessa! Suorita terveystieteiden perusopinnot päätoimisesti.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tiedolla johtaminen sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä | YAMK | verkkototeutus täytä seuraavat tiedot: