Sivuston käyttötapa: Mobiili

Insinööri (AMK) | Konetekniikka | päivätoteutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Joensuu
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Insinööri (AMK) | Konetekniikka | päivätoteutus

Tavoite

Teollisuus on uusien haasteiden edessä. Ilmaston lämpeneminen, energiankulutuksen jatkuva kasvu ja ehtyvät luonnonvarat haastavat myös koneinsinöörit etsimään uusia ratkaisuja hyvinvointiyhteiskunnan haastaviin, ajankohtaisiin ongelmiin.

Konetekniikan insinöörin (AMK) tehtävät edellyttävät laaja-alaista osaamista ja avointa ajattelua ongelmien ratkaisemiseksi. Insinööritutkinnon suoritettuasi osaat suunnitella ja kehittää kone- ja metalliteollisuuden tuotteita, joilla voidaan osaltaan ratkaista toimintaympäristön haasteita. Opinnot antavat valmiuksia tuotannon johtamiseen ja kehittämiseen. Ydinosaamistasi ovat koneenrakennus, kehittämisosaaminen, laatuosaaminen ja tuotantotekniikka.

Koulutuksen sisältö

Konetekniikan insinööriopintojen alkuvaiheessa perehdyt koneensuunnittelun perusosaamiseen ja luonnontieteiden soveltamiseen koneenrakennuksen käytännönläheisessä aloitusprojektissa. Toisena opiskeluvuotenasi kehität valmiuksiasi koneensuunnittelussa ja valmistustekniikoissa. Kolmantena vuonna sovellat koneensuunnittelun tietoja ja taitoja monipuolisesti alan yritysten kanssa. Opit vastaamaan osaltasi suunnitteluprojekteista sekä oman työsi laadusta ja kehittämisestä. Opintojen loppuvaiheessa kasvat tekijäksi, joka kykenee kehittämään tuotanto- ja suunnittelutyötä itsenäisesti ja työyhteisön jäsenenä.

Insinööriopintosi sisältävät suunnittelu- tai tuotantopainotteisia opintokokonaisuuksia sekä valinnaisia opintoja, joilla voit joko laajentaa tai syventää ammatillista osaamistasi. Konetekniikan kokonaisuuksien ohella painotetaan valmistusympäristöjen tuntemista, tuotannon kehittämismenetelmiä sekä vuorovaikutustaitoja.

Kareliassa joustavoitat opiskeluasi käyttämällä omaa tietokonettasi.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Arvioinnit

Insinööri (AMK) | Konetekniikka | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla rakennetaan tulevaisuutta

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden, kuten ilmastonmuutoksen, ratkaisemisessa. Haasteita ratkomaan tarvitaan parhaat osaajat!