Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Ei arviointeja

Insinööri (AMK) | energia- ja ympäristötekniikka | päivätoteutus

Karelia-ammattikorkeakoulu, paikassa Joensuu
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Insinööri (AMK) | energia- ja ympäristötekniikka | päivätoteutus

Energia- ja ympäristötekniikan opiskelijoita

Energia- ja ympäristötekniikka on yksi voimakkaimmin kasvavista teollisuuden ja yritystoiminnan aloista. Alan asiantuntijaosaamista tarvitaan koko ajan enemmän kaikilla yhteiskunnan sektoreilla.

Karelia-ammattikorkeakoulusta valmistuneena energia- ja ympäristötekniikan insinöörinä osaat kehittää yritysten toimintatapoja aiempaa energiatehokkaammiksi ja ympäristöä säästäviksi, suunnitella uusiutuvan energian ratkaisuja, analysoida ympäristön tilaa ja kehittää kiertotaloutta.

Opintojen aikana sinulle muodostuu vahva perusta uusiutuvan energian, ympäristötekniikan, kiertotalouden ja päästöjenhallinnan työtehtäviin. Opinnot antavat valmiuksia toimia energia- ja ympäristöalan suunnittelu-, tutkimus-, tuotekehitys- ja viranomaistehtävissä sekä itsenäisenä yrittäjänä. Kansainvälisten opintojen myötä saat valmiuksia myös kansainväliselle uralle. Työllistymistäsi edesauttaa yhteiskunnallinen tarve kiertotalouden, resurssitehokkuuden ja kestävän energian osaamiselle.  Energia- ja ympäristöteknisen osaamisen kysyntä kasvaa valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Erikoisosaamista tarvitaan myös toimialoilla, joissa paikallisista uusiutuvista raaka-aineista tuotetaan korkean arvonlisän tuotteita.

Insinöörinä työelämässä

Energia- ja ympäristötekniikan insinöörinä toimit energia- ja ympäristöalan suunnittelu-, tutkimus- ja tuotekehitystehtävissä sekä itsenäisenä yrittäjänä.  Työnantajia ovat esimerkiksi teollisuusyritykset, ympäristö- ja energia-alan palveluyritykset, suunnittelu- ja konsulttitoimistot, kiertotalouden yhtiöt, energia- ja vesilaitokset, julkisen sektorin ympäristö- ja tekniset palvelut sekä ympäristöhallinto. 

Tehtävänimikkeitäsi voivat olla esimerkiksi energianeuvoja, energiayrittäjä, ympäristöinsinööri, laatu- ja ympäristöinsinööri, jäteneuvoja, ympäristönsuojelutarkastaja, ympäristönsuojelusihteeri, ympäristösuunnittelija, ympäristöasiantuntija, kiertotalousasiantuntija, kaukolämpöpäällikkö, vesistöasiantuntija.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Insinööri (AMK) | energia- ja ympäristötekniikka | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Joensuu
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri (AMK) | energia- ja ympäristötekniikka | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Karelia-ammattikorkeakoulu
Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...

Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu