🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sairaanhoitaja (AMK) | monimuotototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu, paikassa Joensuu
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sairaanhoitaja (AMK) | monimuotototeutus

Sairaanhoitajaopiskelijoita harjoittelemassa

Sairaanhoitajana olet hoitotyön asiantuntija. Sairaanhoitajan ihmisläheinen ammatti on täynnä mahdollisuuksia.

Sairaanhoitajaopinnoissa opit monipuolisen tietoperustan lisäksi ihmissuhdetaitoja. Opit myös organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä hallitsemaan erilaisia hoitotilanteita. Opinnoissa korostuvat hyvä työmoraali sekä eettiset ja ammatilliset päätöksentekotaidot. Opinnoissa pääset opiskelemaan Simula-simulaatioympäristössä.

Väestön ikääntyminen näkyy suoraan sosiaali- ja terveyspalveluiden kasvuna. Hoitotyö on yhä kokonaisvaltaisempaa, ja asiakkaiden fyysisten tarpeiden ohella on huomioitava myös psyykkiset, sosiaaliset ja henkiset tarpeet. Merkittävä osa hoitotyöstä on ennaltaehkäisevää ja terveyttä edistävää toimintaa.

Sairaanhoitaja työelämässä

Koulutus mahdollistaa työskentelyn monenlaisissa toimintaympäristöissä: sairaaloissa, terveyskeskuksissa, poliklinikoilla, vuodeosastoilla, hoitokodeissa, verkkohoitotyössä, terveysalan järjestöissä tai omassa yrityksessä. 

Sairaanhoitajan itsenäinen työ, kuten vastaanottotoiminta ja kotiin vietävä hoitotyö, lisääntyvät tulevaisuudessa entisestään. 

Työ- ja ammattinimikkeitä voivat olla mm. sairaanhoitaja, kehittämis-, koulutus- ja suunnitteluasiantuntija, projektiasiantuntija tai -päällikkö, terveyssuunnittelija, lääke-edustaja, tutkimushoitaja, palveluohjaaja ja e-ammattilainen. 

Sairaanhoitajan ohella sinusta voi tulla esimerkiksi projektityöntekijä, terveyssuunnittelija, lääke-edustaja, tutkimushoitaja, asiakasneuvoja tai palveluohjaaja.

Sairaanhoitajan tutkinto mahdollistaa työskentelyn eri puolilla maailmaa ja ilman lisäkoulutusta EU-alueella.

Koulutuksen toteutus

Lähiopetusta tai osallistumista vaativaa verkossa tapahtuvaa etäopetusta on 1-2 päivää/viikko. Kontaktipäivien määrä vaihtelee ja se tarkennetaan ennen kunkin lukukauden alkua. Kontaktipäivät vaativat läsnäolon. Jokaisella lukukaudella on 4 – 10 viikkoa harjoittelua sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköissä työvuorokäytänteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitaja (AMK) | monimuotototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Joensuu
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitaja (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Karelia-ammattikorkeakoulu
Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...

Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu