🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ylemmät AMK-tutkinnot

Kliininen asiantuntija, Palliatiivinen hoitotyö | sosiaali- ja terveysala | YAMK

Kajaanin ammattikorkeakoulu, paikassa Kajaani (+1 sijaintia)
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Ilmoitetaan myöhemmin
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Ilmoitetaan myöhemmin
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kliininen asiantuntija, Palliatiivinen hoitotyö | sosiaali- ja terveysala | YAMK

Kliininen asiantuntija, Palliatiivinen hoitotyö / Kajaanin ammattikorkeakoulu

Sosiaali- ja terveysalan (ylempi AMK) -tutkinnon tavoitteena on tuottaa asiantuntijoita hyvinvointipalveluihin ja erityisesti terveysalalle. Opinnot luovat edellytyksiä toimia asiantuntijatehtävissä palliatiivisen hoidon eri toimintaympäristöissä ja kliinistä erityisosaamista vaativissa tehtävissä.

Tutkinto muodostuu monialaisista johtamis-, tutkimus- ja kehittämisopinnoista. Palliatiivisen hoidon opintoja on 35 op. Koulutukseen sisältyy opinnäytetyö (30 op), jonka aihe suunnataan kehittämään palliatiivisen potilaan hoitotyötä samoin kuin omaa urakehitystä.

Palliatiivisen hoidon kliinisen asiantuntijan koulutuksen opinnot tukevat vaativaa asiantuntijaosaamisen kehittymistä, jotka on suunniteltu osana OKM:n kärkihankkeisiin kuuluvaa Palliatiivisen hoitotyön ja lääketieteen opetuksen työelämälähtöinen kehittäminen (EduPal) -hanketta kuuden ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston hoitotieteen koulutuksen toimijoiden yhteistyönä. Koulutuksen toteutuksessa tehdään yhteistyötä myös yliopistojen lääketieteellisten tiedekuntien edustajien kanssa. Opetussuunnitelma perustuu valtakunnallisesti määritellyille ja yhteisesti hyväksytyille ammatillisen osaamisen kompetensseille: oppimisen taidot, eettinen osaaminen, työyhteisöosaaminen, innovaatio-osaaminen sekä kansainvälistymisosaaminen. Asiantuntijuutta syventäviä kliinisen asiantuntijan kompetensseja ovat tutkimus- ja kehittämisosaaminen, asiantuntijuuden johtamisosaaminen, osaamisen ja potilasohjauksen kehittämisosaaminen ja laajavastuinen kliininen hoitotyö.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kliininen asiantuntija, Palliatiivinen hoitotyö | sosiaali- ja terveysala | YAMK, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Kysy lisätietoja

  • Monimuotototeutus
  • Kajaani
  • Hakuaika: Ilmoitetaan myöhemmin

Kysy lisätietoja

  • Monimuotototeutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Ilmoitetaan myöhemmin

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (YAMK), terveydenhoitaja (YAMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kliininen asiantuntija, Palliatiivinen hoitotyö | sosiaali- ja terveysala | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...

Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu