🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Ammattitutkinnot

Prosessiteollisuuden ammattitutkinto

Careeria, paikassa Porvoo
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Prosessiteollisuuden ammattitutkinto

Syvennä ja kehitä prosessihoitajan osaamista!

Prosessiteollisuuden ammattitutkintokoulutus sopii sinulle, joka haluat kehittyä työssäsi ja etsit ponnahduslautaa prosessialalla etenemiseen.

Työtehtäviisi voi kuulua kokonaisvaltaisten työtehtävien hallinta omilla prosessin vastuualueillasi. Käytät työssäsi prosessiohjauksen automaatiojärjestelmiä ja seuraat prosessi- ja kenttälaitteiden toimintaa. Saatat valvoa, ohjata ja säätää työalueesi prosesseja, sekä suorittaa kunnonvalvontaa ja varmistaa prosessien häiriöttömän toiminnan. Voit myös selvittää mahdollisia häiriötilanteita, sekä tehdä prosessi- ja automaatiokenttälaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtäviä.

Prosessiteollisuuden ammattitutkinnossa erikoistut työnopastajan, pakkaus- ja varastoprosessien, laadunvalvonnan tai tutkimus- ja tuotekehityksen työtehtävien hallintaan.

Kenelle?

Prosessiteollisuuden ammattitutkinto sopii sinulle, jolla on alan aiempaa koulutusta ja/tai työkokemusta prosessiteollisuuden tuotantoprosessien työtehtävissä, esimerkiksi kemian-, kemiantuote-, elintarvike-, kumi-, muovi- ja rakennustuoteteollisuudessa ja sähkökemiallisen pintakäsittelyn laitoksessa sekä vesi- ja voimalaitoksessa.

Koulutukseen osallistuaksesi sinulta edellytetään työpaikkaa, jonne voidaan tehdä oppisopimus. Oppisopimuksella opiskelu on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle.

Käytännön toteutus

Prosessinhoitajan koulutukseen on jatkuva haku ja sen voi aloittaa yksilöllisesti sovittuna ajankohtana. Koulutus sisältää 4–16 näyttöjä tukevaa koulutuspäivää. Koulutuspäivät ovat arkisin klo 9–15. Koulutuspäivien lisäksi koulutus sisältää ohjattua itseopiskelua sekä verkko-opintoja. 

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Prosessiteollisuuden ammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Prosessiteollisuuden ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu