Erikoisammattitutkinnot

Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkinto

Careeria, paikassa Porvoo
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkinto

Kuuluuko toimenkuvaasi hallita kokonaisvaltaisesti työtehtäviä omilla prosessin vastuualueillasi ja projektien kautta kehittää henkilöstön osaamista, tuotannon toimintaa sekä näihin liittyviä turvallisuus- ja ympäristöasioita? Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkintokoulutus sopii sinulle, joka haluat kehittyä työssäsi ja tähtäät prosessialalla eteenpäin. 

Kenelle?

Tutkinto sopii sinulle, jolla on jo laaja-alaista prosessiteollisuuden osaamista ja toimit jäsenenä erilaisissa projekteissa sekä neuvotteluissa. Voit työskennellä esimerkiksi prosessiteollisuuden tuotantoprosessien asiantuntijan, kehittäjän tai tiiminvetäjän tehtävissä omalla vastuualueellasi sekä erilaisissa projekteissa.

Käytännön toteutus

Koulutus sisältää 4–8 näyttöjä tukevaa koulutuspäivää. Koulutuspäivät ovat arkisin klo 9–15. ja niiden lisäksi koulutus sisältää ohjattua itseopiskelua sekä verkko-opintoja.  

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu