AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Insinööri (AMK) | tuotantotalous | monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulu, paikassa Ylivieska
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Insinööri (AMK) | tuotantotalous | monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulun tuotantotalouden koulutus on sinulle hyvä vaihtoehto, jos haluat tulevaisuudessa olla mukana kehittämässä tuotannollisten ja palvelualan yritysten kannattavuutta ja kilpailukykyä. Tekniikan, talouden ja johtamisen opintojen kokonaisuus sekä yrityselämälähtöisistä projekteista saatu osaaminen antavat sinulle hyvät valmiudet toimia yritysten kehitys- ja asiantuntijatehtävissä tai yrittäjänä. Centrian tuotantotalouden insinöörikoulutuksessa perehdytään monipuolisesti tuotantotalouden eri aihepiireihin. Opinnot alkavat aina perusteista, joten et välttämättä tarvitse aiempaa alan osaamista. Aikaisempi osaamisesti ja kokemuksesi voidaan kuitenkin hyväksilukea soveltuvin osin osaksi tutkintoasi, mikä voi nopeuttaa valmistumista.

Centrian tuotantotalouden insinöörikoulutuksessa perehdyt monipuolisesti tuotantotalouden eri osa-alueisiin. Opinnoissa lähdetään liikkeelle perusteista, joten et tarvitse aiempaa alan osaamista tai työkokemusta. Opintoihin sisältyy kaikille amk-opiskelijoille yhteisiä opintoja sekä lisäksi matematiikkaa ja luonnontieteitä, kieliä ja viestintää sekä yritystoimintaan ja markkinointiin liittyviä opintojaksoja. Pääset perehtymään lähemmin tuotantotekniikkaan sekä tuotannonsuunnitteluun, toiminnan ohjaukseen, laadunhallintaan sekä logistiikkaan. Tuotantotalouden monimuotototeutuksen profiloivissa opinnoissa valittavissasi on joko johtamisen tai tuotannon kehittämisen opintokokonaisuus. Johtamisen opinnoissa perehdytään strategiseen johtamiseen, henkilöstövoimavarojen johtamiseen, projektijohtamiseen sekä kansainväliseen kauppaan ja markkinointiin. Tuotannon kehittämisen syventävissä opinnoissa perehdytään tarkemmin lean-ajatteluun ja robotiikkaan, virtuaalisuunnitteluun ja uusiin tuotantoautomaation teknologioihin. Opintoihin kuuluu lisäksi harjoittelujaksoja, joissa pääset harjoittelemaan oppimaasi käytännössä.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Ylivieska
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Centria-ammattikorkeakoulu
Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu on noin 3900 opiskelijan ja reilun 300 työntekijän asiantuntijaorganisaatio. Tarjoamme opiskelijoillemme laajan valikoiman koulutusmahdollisuuksia, käytännönläheisen opetuksen sekä hyvät yhteydet työ- ja elinkeinoelämän edustajiin. Kampuksemme sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Meillä on mahdollista suorittaa työelämän arvostama korkeakoulututkinto tekniikan, sosiaali- ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu