Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tradenomi (YAMK) | liiketoimintaosaaminen | monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Kokkola
Ylemmät AMK-tutkinnot

Tradenomi (YAMK) | liiketoimintaosaaminen | monimuotototeutus

Liiketoimintaosaamisen koulutus | YAMK

Liiketoimintaosaaminen, YAMK

Centria-ammattikorkeakoulussa on mahdollista erikoistua liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittämiseen. Opinnot tarjoavat uusia ajattelu- ja toimintamalleja nykyaikaiseen ja tulevaisuuden liiketoimintojen ja organisaatioiden kehittämiseen.

Opinnoissa syvennytään erityisesti johtamisen ja esimiestyön moderneihin teorioihin ja käytännön kehittämismalleihin, joiden soveltamismahdollisuuksia opiskelijoiden omaan työhön sekä omiin yrityksiin, organisaatioihin ja työympäristöihin pohditaan ja kehitetään systemaattisesti erilaisten oppimistehtävien avulla. Opiskelu tapahtuu monimuoto-opiskeluna työn ohessa. Pääosa opinnoista suoritetaan verkossa.

Opinnot tukevat yksilöllistä kehittymistä vaativiin asiantuntija-, päällikkö- tai johtotehtäviin. Koulutus valmentaa elinkeinoelämän ja julkisen sektorin vaativiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana kaikki suorittavat yhdessä 40 opintopisteen laajuiset yhteiset opinnot, joihin kuuluu tutkimukseen ja kehittämiseen, yrittäjyyteen ja uudistuvaan markkinointiin, organisaatioihin ja johtamiseen sekä yrityksen kasvuun ja kehittymiseen kuuluvat opintokokonaisuudet.

Toisen vuoden aikana opiskelijat suorittavat vapaasti valittavia opintoja 20 opintopistettä valtakunnallisen Campusonline.fi:n tarjonnasta. Pääosa toisesta opintovuodesta varataan opiskelijan työtehtäviin liittyvän kehittämishankkeen tekemiseen opinnäytetyönä. 

Kurssitarjonta ajoittuu kahdelle lukuvuodelle. Pääosa opinnoista suoritetaan etäopintoina ja mahdollinen lähiopetus pidetään lauantaisin muutaman kerran lukuvuodessa. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tradenomi (YAMK) | liiketoimintaosaaminen | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakukelpoisuuden antaa tradenomitutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto.

Hakukelpoisuuden antavan pohjakoulutuksen lisäksi hakukelpoisuuteen vaaditaan vähintään 24 kuukautta työkokemusta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen. Mikäli hakija on suorittanut myös opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnon, työkokemus voidaan laskea ko. tutkinnon jälkeen.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (YAMK) | liiketoimintaosaaminen | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Centria-ammattikorkeakoulu

AMK suurella sydämellä!

Centria on kansainvälinen ammattikorkeakoulu, jonka kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Opiskelijoita Centriassa on noin 3 000 ja henkilökuntaa 310. Vuosittain Centriasta valmistuu noin 490 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan- ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain...


Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Centria-ammattikorkeakoulu

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.centria.fi

Arvioinnit
Tradenomi (YAMK) | liiketoimintaosaaminen | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tradenomi (YAMK) | liiketoimintaosaaminen | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: