Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Tradenomi (YAMK) | liiketoimintaosaaminen | monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3 vuotta
Syksy 2022
   
Lähiopetus
Kokkola
Ylemmät AMK-tutkinnot

Video

Tradenomi (YAMK) | liiketoimintaosaaminen | monimuotototeutus

Kehitä asiantuntijuuttasi ja laajenna työmahdollisuuksiasi suorittamalla liiketalouden ylempi ammattikorkeakoulututkinto Centria-ammattikorkeakoulussa. Liiketalouden YAMK-koulutuksessa erikoistutaan liiketoimintaosaamiseen, ja painotus on etenkin liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittämisessä. Koulutus järjestetään kokonaan verkon välityksellä, joten voit osallistua opetukseen mistä päin maailmaa tahansa.

Opintojen sisältö

Opinnoissa syvennytään erityisesti johtamisen, esimiestyön ja liiketoiminnan kehittämisen moderneihin teorioihin sekä käytännön kehittämismalleihin ja menetelmiin. Näiden soveltamismahdollisuuksia opiskelijoiden omaan työhön, yrityksiin ja organisaatioihin pohditaan ja kehitetään systemaattisesti oppimistehtävien avulla. Pääset syventymään muun muassa henkilöstövoimavarojen johtamiseen, liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen ja uudistamiseen, asiakaskokemuksen johtamiseen, liiketoiminnan vastuullisuuskysymyksiin sekä tiedolla johtamiseen.

Opintoihin kuuluu lisäksi valinnaisia opintojaksoja, jotka voit valita oman mielenkiintosi mukaan joko Centrian Master Schoolin tarjonnasta tai valtakunnallisesta CampusOnlinen valikoimasta. Huomattavan osan tutkinnosta muodostaa opinnäytetyö, jonka suunnittelu pyritään aloittamaan jo opintojen alkuvaiheessa. Opintoihin sisältyy myös opinnäytetyön tekemiseen valmentavia opintoja tutkimus- ja kehitystyön menetelmistä sekä tutkimus- ja asiantuntijaviestinnästä.

Opintojen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotototeutuksena kokonaan verkon välityksellä, mikä mahdollistaa opiskelun työn ohessa ja erilaisissa elämäntilanteissa. Verkko-opetusta järjestetään noin kaksi–kolme kertaa kuukaudessa, yleensä lauantaisin. Verkko-opetuksen lisäksi opintoihin kuuluu itsenäistä työskentelyä ja etätehtäviä, jotka ovat luonteeltaan soveltavia ja käytännön kehittämistä ja soveltavaa asiantuntijuutta painottavia. Koulutus on suunnattu tradenomitutkinnon tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneille, joilla on vähintään 24 kuukautta työkokemusta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Opintojen tavoitteet

Liiketalouden YAMK-koulutus tukee yksilöllistä kehittymistä ja valmentaa sinua elinkeinoelämän ja julkisen sektorin vaativiin asiantuntija-, päällikkö- ja johtotehtäviin. Ylempi ammattikorkeakoulututkinto antaa saman pätevyyden julkisiin toimiin ja tehtäviin kuin yliopistossa suoritettu maisterin tutkinto.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tradenomi (YAMK) | liiketoimintaosaaminen | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakukelpoisuuden antaa tradenomitutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto.

Hakukelpoisuuden antavan pohjakoulutuksen lisäksi hakukelpoisuuteen vaaditaan vähintään 24 kuukautta työkokemusta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen. Mikäli hakija on suorittanut myös opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinnon, työkokemus voidaan laskea ko. tutkinnon jälkeen.

Työmahdollisuuksia

Tradenomiliitto TRAL ry:n teettämän tutkimuksen mukaan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaminen vaikuttaa urakehitykseen ja palkkaukseen positiivisesti. Tutkimukseen vastanneista yli 80 % kokee tutkinnon vaikuttaneen merkittävästi organisaatioasemaan ja työtehtävien sisältöön. Labour Economics -lehdessä julkaistun Suomen Akatemian rahoittaman tutkimuksen mukaan viisi vuotta YAMK-koulutuksen aloittamisen jälkeen palkkatulot ovat selvästi korkeammat kuin vertailuryhmän tulot.

YAMK-tutkinnon avulla sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja laajentaa työmahdollisuuksiasi. Suoritettuasi tradenomin (ylempi AMK) tutkinnon sinulla on valmiudet työskennellä vaativissa asiantuntija-, päällikkö- tai johtotehtävissä niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (YAMK) | liiketoimintaosaaminen | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Centria-ammattikorkeakoulu

AMK suurella sydämellä!

Centria on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu. Centriassa opiskelee lähes 4000 opiskelijaa ja vuosittain Centriasta valmistuu noin 500 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan- ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain noin 40. Kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa....


Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Centria-ammattikorkeakoulu

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.centria.fi

Arvioinnit
Tradenomi (YAMK) | liiketoimintaosaaminen | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tradenomi (YAMK) | liiketoimintaosaaminen | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: