AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Sosionomi (AMK) | diakoniatyö | päivätoteutus

Diakonia-ammattikorkeakoulu , paikassa Helsinki
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Sosionomi (AMK) | diakoniatyö | päivätoteutus

Sosionomikoulutus, diakoniatyö

Sosionomi-diakoni on sosiaali- ja kirkon alan ammattilainen, joka ymmärtää elämän moninaisuutta ja rakentaa yhteisöllisyyttä. Hänellä on laaja-alaisen koulutuksen ansiosta valmiudet työskennellä eri tehtävissä julkisella, yksityisellä ja järjestösektorilla sekä kirkon alalla. Tehtävänimikkeitä ovat esimerkiksi sosiaaliohjaaja, koulukuraattori, diakonityöntekijä, varhaiskasvatuksen sosionomi, asiakasneuvoja, toimintakeskuksen johtaja ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori.

Sosionomi (AMK), diakoniatyö -koulutus antaa ammatilliset valmiudet kohdata erilaisia ihmisiä sekä auttaa haavoittuvassa asemassa olevia ja tukea tarvitsevia ihmisiä. Sosionomi-diakonilla on eettistä herkkyyttä tunnistaa äänetön hätä, sekä taitoa ja rohkeutta vaikuttaa hädän syihin. Hän tuntee yhteiskunnan palvelujärjestelmän ja osaa auttaa asiakasta sen palveluiden käytössä.

Koulutukseen sisältyvät kirkolliset opinnot (90 op) antavat valmiuden työskennellä Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa diakonian virassa sekä muissa diakonian asiantuntijatehtävissä. Työnantajina voivat olla myös erilaiset järjestöt ja yhdistykset, jotka tekevät diakoniatyötä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (AMK), diakoni

Diakonia-ammattikorkeakoulu
Kyläsaarenkuja 2
00580 Helsinki

Diakonia-ammattikorkeakoulu, Diak

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) on ainutlaatuinen valtakunnallinen ammattikorkeakoulu. Diak ok suuri sosiaali- ja terveysalan sekä merkittävä kirkon ja tulkkausalan ammattikorkeakoulutuksen järjestäjä Suomessa. Opiskeluilmapiiri Diakissa on lämmin ja kannustava – yhteisöllisyys ja toisten tukeminen kuuluvat kulttuuriin. Diak kouluttaa kansainvälisiä osaajia yhteiskunnan ja kirkon...

Lue lisää oppilaitoksesta Diakonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu