✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Terveydenhoitaja (AMK) | monimuotototeutus

Diakonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Helsinki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Terveydenhoitaja (AMK) | monimuotototeutus

Terveydenhoitajakoulutus

Terveydenhoitaja tukee ja ohjaa eri elämänvaiheissa olevia yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä terveyteen ja elämänhallintaan liittyvissä asioissa. Hän työskentelee lähimmäisyyden, eettisyyden ja oikeudenmukaisuuden periaatteiden mukaisesti terveydenhoitotyön ja kansanterveystyön asiantuntijana. Terveydenhoitajan koulutus antaa laillistetun kelpoisuuden sekä sairaanhoitajan että terveydenhoitajan tehtäviin.

Terveydenhoitaja työelämässä

Terveydenhoitajan työssä keskeistä on terveyden tasa-arvon lisääminen sekä terveyserojen ja eriarvoisuuden vähentäminen. Terveydenhoitotyö rakentaa terveyden edellytyksiä ja sen tavoitteena on terveellinen ja turvallinen ympäristö. Työ on kokonaisvaltaista terveydenedistämistyötä, joka vaikuttaa terveyden ja hyvinvoinnin osatekijöihin yhteiskunnassa.

Terveydenhoitaja työskentelee esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollossa, järjestöissä ja alansa kansainvälisissä tehtävissä itsenäisesti sekä moniammatillisissa ja -kulttuurisissa työryhmissä. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja päätöksentekotaitoja. Asiakaslähtöinen toiminta, kyky eläytyä ja rohkeus puuttua ovat terveydenhoitajan keskeistä osaamista. Terveydenhoitajana toimiminen ja työn kehittäminen edellyttävät tieteellisen ja kokemusperäisen tiedon ja niihin perustuvien taitojen ymmärtämistä ja soveltamista.

Koulutusta järjestetään Helsingin-kampuksella.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Diakonia-ammattikorkeakoulu, Diak

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) on ainutlaatuinen valtakunnallinen ammattikorkeakoulu. Diak ok suuri sosiaali- ja terveysalan sekä merkittävä kirkon ja tulkkausalan ammattikorkeakoulutuksen järjestäjä Suomessa. Opiskeluilmapiiri Diakissa on lämmin ja kannustava – yhteisöllisyys ja toisten tukeminen kuuluvat kulttuuriin. Diak kouluttaa kansainvälisiä osaajia yhteiskunnan ja kirkon...


Lue lisää oppilaitoksesta Diakonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Kyläsaarenkuja 2
00580 Helsinki

Arvioinnit
Arvioinnit
Terveydenhoitaja (AMK) | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit