Sivuston käyttötapa: Mobiili

Viittomakielen ja tulkkauksen koulutus | päivätoteutus

Diakonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Pituus: 4 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: 20.3.–3.4.2019 klo 15
Aloitus: Syksyllä 2019
   
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Paikkakunta: Turku
Koulutustyyppi: AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Opiskele viittomakielen tulkkausta Diakissa

Kouluttaudu viittomakielen tulkiksi Diakissa! Diakin opiskelija Pauliina kertoo, miksi hän valitsi Diakin. #yhteishaku #diakamk

Viittomakielen ja tulkkauksen koulutus | päivätoteutus

Viittomakielen ja tulkkauksen koulutus

Viittomakielen ja tulkkauksen koulutus

Viittomakielentulkki toimii tärkeässä viestintätehtävässä näkyvän ja kuuluvan kielen välimaastossa. Lisäksi viittomakielen ja tulkkauksen koulutuksesta valmistuu tulkkeja puhevammaisten ja muiden puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiomuotojen käyttäjien tarpeisiin.

Diakin viittomakielentulkin koulutus antaa humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinnon - tulkki (AMK). Opiskelu on päätoimista ja sisältää paljon lähiopetusta, jonka lisäksi opintoihin sisältyy työharjoittelua alan tehtävissä.

Viittomakielen ja tulkkauksen koulutuksen sisältö

Viittomakielen ja tulkkauksen koulutuksessa opinnot ovat teemoitettu lukukausittain siten, että osaaminen etenee kohti laadukasta tulkkaustaitoa. Opintojensa ensimmäisten kahden vuoden aikana opiskelijat saavat vahvan pohjan viittomakielialalle sekä laajan tuntemuksen erilaisista kommunikaatiomenetelmistä ja asiakasryhmistä.

Toisen opiskeluvuoden lopussa jokainen opiskelija valitsee soveltuvuutensa ja kiinnostuksensa perusteella, keskittyykö hän joko kielten väliseen tulkkaukseen tai kielensisäiseen tulkkaukseen ja pedagogiikkaan. Opinnot painottuvat siis joko suomalaisen viittomakielen ja suomen kielen väliseen tulkkaukseen tai tulkkaukseen suomen kielen lisäksi jollakin puhetta tukevalla tai korvaavalla kommunikaatiomenetelmällä. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viittomakielen ja tulkkauksen koulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tulkki (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viittomakielen ja tulkkauksen koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Diakonia-ammattikorkeakoulu

» Diakonia-ammattikorkeakoulu somessa

Diakonia-ammattikorkeakoulu on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta Helsingissä, Porissa, Turussa, Oulussa ja Pieksämäellä.  Diakille on keskeistä ensinnäkin eettisesti vahvan yhteiskunnallisen koulutuksen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla  sekä humanistisella että opetusalalla. Toiseksi sen kansallisena erityistehtävänä on kirkollisen diakoni-, diakonissa- ja nuorisotyönohjaajakoulutuksen kehittäminen....


Lue lisää oppilaitoksesta Diakonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Diakonia-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Kyläsaarenkuja 2
00580 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.diak.fi


Arvioinnit

Viittomakielen ja tulkkauksen koulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.