Kielimatkat

EF Opintovuosi ulkomailla | Tokio

EF Education First, paikassa Tokio
Pituus
6, 9 tai 11 kuukautta
Opiskelukieli
japani
Seuraava aloitus
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
6, 9 tai 11 kuukautta
Opiskelukieli
japani
Seuraava aloitus
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

EF Opintovuosi ulkomailla | Tokio

EF Opintovuosi ulkomailla | Tokio / EF Education First

Japanin energinen pääkaupunki Tokio ei nuku koskaan. Opiskellessasi japania Tokiossa pääset tutustumaan kaupunkiin, jossa historia ja nykyaika kohtaavat toisensa ainutlaatuisella tavalla. Tokio on ollut vuosisatojen ajan ja on edelleen Japanin kulttuurinen, poliittinen ja taloudellinen sydän.

Pidempiaikainen opiskelu Japanissa on loistava tilaisuus päästä tutustumaan maahan ja sen värikkääseen kulttuuriin pintaa syvemmältä. Japani on ainutlaatuinen ja kiehtova sekoitus vanhoja traditioita, tulevaisuuden kaupunkeja ja Tyynenmeren upeita näköaloja. Japanissa voit nähdä luonnonihmeitä ja kontrasteja – sykkiviä kansainvälisiä kaupunkeja, vuosisatoja vanhoja traditioita, upeita vuoristokyliä, henkeäsalpaavia rantoja ja lumipeitteisiä vuoria.

Käy katsomassa ihmisiä Shibuyan alueella, jossa viimeisin muoti näkyy katukuvassa tai hae tuore sushi-lautanen Tsukijin kalamarkkinoilta, missä voit seurata taitavien paikallisten kokkien työskentelyä. Pyöräile keisarilliseen palatsiin tutustumaan Japanin keisarin valtaistuimeen tai nauti mukava piknik kukkivien kirsikkapuiden katveessa. Viikonloppuisin voit patikoida kuuluisan Fuji-vuoren rinteillä tai tutustua Uchiura-rannan koralleihin.

Tietoa EF Tokiosta

Koulu sijaitsee sijaitsee muodikkaalla Sibuyan alueella taustallaan kaupunki ja Fujin vuori.

  • Moderni koulu suositulla Shibuyan alueella
  • Valoisat ja modernit luokkahuoneet upeilla näköaloilla Tokion ylle
  • Ravintoloita, kahviloita, kauppoja ja kauppakujia aivan koulun läheisyydessä
  • Loistavat julkisen liikenteen yhteydet
  • Opi japanilainen kulttuuri koulun järjestämissä tapahtumissa yhdessä paikallisten opiskelijoiden kanssa

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta EF Opintovuosi ulkomailla | Tokio, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

Asuminen Tokiossa

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Tokio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.