Sivuston käyttötapa: Mobiili

Japanin kielen opiskelu

Japanin kieli on japanilaisiin kieliin kuuluva kieli, jota puhutaan pääasiassa Japanissa. Japanin kieltä puhuu äidinkielenään noin 127 miljoonaa ihmistä ja se muodostaa okinawan kielen ja muiden Ryukyu-saarilla puhuttujen kielten kanssa japanilaisten kielten kielikunnan. Suomalaiselle puhujalle japanin kieli on suhteellisen helppo kieli oppia kirjoitusjärjestelmän hallitsemisen jälkeen. 

 
Näyttää 1-2 yhteensä 2 tulosta
   
Hakutulokset Koulutustyyppi Paikka
Japanin kielen ja kulttuurin linja
Lahden kansanopisto
Kansanopistot
Lahti
Lahden kansanopiston japanin kielen ja kulttuurin linja on vuoden kestävä koulutus, jonka aikana opit hallitsemaan japanilaisen tavumerkistön ja kanji-merkkejä (noin...
Japanin kielen ja kulttuurin linja
Joutsenon Opisto
Kansanopistot
Lappeenranta
Joutsenon opiston tarjoamat japanin kielen ja kulttuurin opinnot on suunnattu lukion käyneille opiskelijoille tai muut vastaavat opinnot suorittaneille. Linjalla ei...
Näyttää 1-2 yhteensä 2 tulosta
 

Japanin kielen opiskelu

Vaikka Suomi ja Japani sijaitsevat maailmankartalla etäällä toisistaan, ovat maiden väliset suhteet olleet läheiset siitä lähtien, kun diplomaattiset suhteet solmittiin 23. toukokuuta 1919. Japanilaisten ja suomalaisten kansanluonteiden yhtymäkohtia löytyy esimerkiksi musiikista, kirjallisuudesta, taiteesta ja suhteesta luontoon.

Japanin kieltä voi opiskella Suomessa opiskella monilla paikkakunnilla useissa eri oppilaitoksissa kurssimuotoisesti. Tarkempia tietoja kursseista saa parhaiten ottamalla suoraan yhteyttä kouluihin. Koulutusohjelmia ja yksittäisiä kursseja järjestetään aina kansanopistoista yliopistotasolle.

Yllä olevasta hakupalvelusta löydät Suomessa järjestettäviä japanin kielen koulutuksia sekä Japaniin suuntautuvia kielimatkoja. Onnea oman koulutuksesi etsintään!