Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kiinan kielen opiskelu

Kiinan kieli on maailman puhutuin kieli, äidinkielenään sitä puhuu lähes miljardi ihmistä. Kiinan kieltä puhutaan on pääasiassa Kiinassa, Taiwanissa sekä useissa muissa Kaukoidän sekä Tyynen valtameren rantavaltioissa Yhdysvallat mukaan luettuna.

 
Näyttää 1-1 yhteensä 1 tulosta
   
Hakutulokset Koulutustyyppi Paikka
Kiinan kielen ja kulttuurin linja
Joutsenon Opisto
Kansanopistot
Lappeenranta
Joutsenon Opistossa voit opiskella maailman puhutuinta kieltä. Kiinan kielen ja kulttuurin linjan opinnot sopivat kaikille, jotka haluavat opiskella tavoitteellisesti kiinaa...
Näyttää 1-1 yhteensä 1 tulosta
 

Kiinan kielen opiskelu

Kiina on nouseva talousmahti. Kiinan kielen ja kulttuurin tuntemusta on korostettu jo vuosien ajan kansainvälisessä liiketoiminnassa. Kiinassa asuu 1,3 miljardia asukasta. Kansoja on 56, joista jokaisella on oma kieli, valtakieli ja murteita. Suurin kansa on Han, jonka asukkaita asuu eniten Pohjois-Kiinassa. Kiinan kieli on peruskieliopiltaan erittäin yksinkertainen kieli. Kiinan sanoja ei taivuteta lainkaan, edes aikamuotoja tai monikkoja ei sellaisenaan ole - sen sijaan sanajärjestys on oleellinen.

Kiinan kieli on Englannin jälkeen Internetin toiseksi yleisimmin käytetty kieli! Kiinan kieli on monien mielestä vaativa opiskeltava  erikoisen ääntämistavan ja merkkijärjestelmän takia. Maailman suurimman kielen opiskelu on kuitenkin lähes välttämätöntä, jos Kiinassa aikoo toimia. Yksityisissä kouluissa voit opiskella Kiinan kieltä joko ryhmässä tai yksityisesi. Ennen kursseja kielikoulut järjestävät usein kielikokeen, joka selvittää millä tasolla opiskelijat ovat. Kielikokeet tai ts. kielitaitoarviot ovat yleensä luokiteltu eurooppalaisen tasoasteikon avulla.

Kiinan kieltä on mahdollista opiskella myös Kiinassa. Useat kielikoulut järjestävät lyhyempiä ja pidempiä matkoja Kiinaan, jolloin opiskelijat tutustuvat kieleen ja kulttuuriin paikan päällä. Suosituimmat kaupungit kielen opiskeluun ovat Peking ja Shanghai. Opiskellessasi kiinaa Pekingissä voit käydä historiallisissa paikoissa kuten Kielletyssä Kaupungissa ja Summer Palacessa. Peking mielletään usein kiinan kulttuurin, tieteen ja politiikan keskukseksi. Jos opiskelet kiinaa Shanghaissa, pääset näkemään tämän huimaa vauhtia kasvavan suurkaupungin monet kontrastit.