Sivuston käyttötapa: Mobiili

Saksan kieli

Saksan kieli on virallinen kieli Saksassa, Italiassa ja Liechtensteinissa. Se on yksi suurista maailmankielistä, ja sitä puhuu ympäri maailman yli 100 miljoonaa ihmistä. Saksan kieltä opiskellaan yleisesti monissa Euroopan valtioissa kuten myös Suomessa, jossa se on opiskelluin kieli suomen, ruotsin ja englannin jälkeen.

Näyttää 1-2 yhteensä 2 tulosta
Hakutulokset Koulutustyyppi Paikka
Opintovuosi ulkomailla | München
EF Education First
Kielimatkat
München
Lähde opiskelemaan saksaa Müncheniin ja hyppää baijerilaisen kulttuurin pyörteisiin Saksan johtavaan yliopistokaupunkiin. EF München sijaitsee Schwabingin alueella, jossa kaupungin keskiaikainen...
Opintovuosi ulkomailla | Berliini
EF Education First
Kielimatkat
Berliini
Opiskele saksaa Euroopan trendikkäimmässä pääkaupungissa – paikassa, jossa kansainvälinen taideyhteisö ja kiehtova historia yhdistyvät. Koulu sijaitsee Berliinin sydämessä vain muutamaan...
Näyttää 1-2 yhteensä 2 tulosta
 

Saksan kielen opiskelu

Saksan kielen opiskelu tarjoaa mahdollisuuden niin käytännöllisen kuin teoreettisenkin kielentutkimuksen ja asiantuntijuuden hankkimiseen.

Saksan kieltä, kulttuuria ja kirjallisuutta voi opiskella eri opintotasoilla aina kansanopistoista yliopistoihin ympäri Suomea.

Saksan kieli työelämässä

Saksan kieltä opiskelleet työskentelevät usein esimerkiksi saksan kielen opettajina, kääntäjinä, tulkkeina tai tutkijoina. Monenlaisia Saksan kielen, kirjallisuuden ja kulttuurin tuntemusta vaativia tehtäviä löytyy myös teollisuuden, kaupan-, kulttuurin-, tiedotuksen-, sekä matkailunalalta. Työelämään sijoittuminen riippuu pitkälti ainevalinnoista sekä omista kiinnostuksen kohteista.

Saksan kielen opiskelu ulkomailla

Ulkomailla löytyy tuhansia vaihtoehtoja Saksan kielen opiskeluun. Kielikurssi tai ulkomaanvaihto-ohjelma on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat kokeilla omia siipiäsi ulkomailla opiskellen saksan kieltä. Suosituin tapa kielten opiskeluun ulkomailla on kielimatkalle lähteminen. Se on hyvä tilaisuus rohkaistua puhumaan vierasta kieltä ja saada uusia kokemuksia ja ystäviä ympäri maailmaa.

Vaihtoon voi päästä opiskelijavaihto-ohjelmien kautta tai hankkimalla vaihto-opiskelupaikkansa itse. Suomalaiset oppilaitokset osallistuvat moniin vaihto-ohjelmiin, joiden lisäksi niillä saattaa olla omia vaihtosopimuksia.

Vai oletko kenties kiinnostunut suorittamaan koko tutkinnon ulkomailla? Tällöin sinun kannattaa ottaa suoraan yhteyttä kiinnostuksesi kohteena olevaan oppilaitokseen!