Sivuston käyttötapa: Mobiili

Italian kielen opiskelu

Italia on noin 70 miljoonan ihmisen äidinkielenään puhuma romaaninen kieli. Valtaosa italian kielen puhujista asuu Italiassa. Italiassa puhutaan kirjakielen lisäksi useita murteita. Italian kirjakieli pohjautuu Toscanan alueen ja etenkin Firenzen 1200–1300-lukujen murteeseen, jonka kirjallinen arvovalta perustuu sitä käyttäneisiin merkittäviin kirjailijoihin.

Näyttää 1-1 yhteensä 1 tulosta
Hakutulokset Koulutustyyppi Paikka
Opintovuosi ulkomailla | Rooma
EF Education First
Kielimatkat
Rooma
Vietä vuosi Roomassa ja pääset turismia syvemmälle tutustumaan nyky-Italian todelliseen henkeen. Viikonloppuisin voit suunnata pääkaupungin ulkopuolelle vaikkapa milanolaisen muotinäytöksen eturiviin,...
Näyttää 1-1 yhteensä 1 tulosta
 

Italian kieli

Italiaa opetetaan monissa kouluissa ympäri maapalloa. Ympäri maailmaa italia on viidenneksi opetetuin ei-kansallinen kieli englannin, ranskan, espanjan ja saksan jälkeen. Italian kieli on myös erittäin molemminpuolisesti ymmärrettävää espanjan ja portugalin kanssa.

Italian oppimisesta on hyötyä myös muiden romaanisten kielten opiskeluun. Sen alkeet on helpompi oppia kuin monien muiden romaanisten kielten, koska sitä suurin piirtein kirjoitetaan kuin puhutaan ja sen ääntäminen on suomenkielisille helppoa. Myöhemmin kielioppiin tarkemmin perehtyessä on siinä monia kiemuroita, aivan kuten kaikissa muissakin kielissä.

Italian kielen opiskelu

Italian kielen opiskelun tarkoituksena on antaa opiskelijoille hyvä suullinen ja kirjallinen kielitaito sekä perehdyttää heidät Italian kirjallisuuteen, historiaan ja kulttuuriin. Opinnoissa tutustutaan usein lisäksi myös kielen kehitykseen, italialaiseen kielentutkimukseen sekä klassiseen kirjallisuuteen.

Mikäli et löytänyt yllä olevista koulutuksista sinulle sopivaa, voit miettiä verkko-opiskelua yhtenä vaihtoehtona. Italian kulttuuri-instituutti tarjoaa luettelon verkkosivuista, joilta saa hyödyllistä tietoa italian opiskelusta verkossa