🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

4,4 (5 Arvioinnit)

Joutsenon Opisto

paikassa Lappeenranta
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Joutsenon Opisto

Joutsenon Opisto

Oletko valmis seikkailuun? Etsitkö suuntaa elämällesi tai reittiä kohti toivealaasi? Onko edessäsi lukion tai ammattiopiston jälkeinen välivuosi vai oletko aikuisopiskelija, joka kaipaa täydennyskoulutusta tai uusia tuulia?

Joutsenon Opistolla voit uppoutua taitoihin ja taiteisiin sekä löytää itsestäsi sellaista osaamista, jota et tiennyt sinussa olevankaan. Meillä jokainen opiskelija on ainutlaatuinen ja arvokas yksilö. Tule mukaan luomaan unohtumattomia hetkiä ja astu lähemmäs unelmiesi tulevaisuutta. Täällä opit, kasvat ja löydät oman polkusi – tervetuloa Joutsenon Opistoon!

Joutsenon Opistossa vietät takuulla fiksun vuoden!

Joutsenon Opisto tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden oppimiseen, silloin kun se tuntuu tärkeältä. Myötätuntoisessa opistoyhteisössämme pääset opiskelemaan valitsemaasi oppiaihetta sekä kehittämään itseäsi yleissivistävien opintojen siivittämänä. Voit käyttää vuoden jatko-opintojen edistämiseen, oman tiesi etsimiseen, lisäkouluttautumiseen tai harrastuksesi syventämiseen.

Opintoihisi saat toisen asteen opintotukea, joka ei kuluta tulevien korkeakouluopintojen tukikuukausia, etkä myöskään menetä paikkaasi ensikertalaiskiintiössä. Vuosi opistollamme on siis riskitön mutta antoisa irtiotto arkielämästä.

Joutsenon Opiston koulutustarjontaan sisältyy kuvataidetta ja ainutlaatuinen valikoima kieliä (englanti, japani ja korea). Omana erikoisuutena opiston opintotarjonnassa on kestävään elämään, ekologisuuteen ja luontosuhteeseen keskittyvä Edetään ekoina -linja. Lukuvuodelle 2024-2025 koulutustarjontaan sisällytetään myös uusi kokonaisvaltaista hyvinvointiosaamista kehittävä Hyvinvoiva keho ja mieli -opintolinja. Lisäksi Joutsenon Opistossa opetetaan suomen kieltä ulkomaalaisille. Osa opintolinjoista sisältää yhteistyöoppilaitosten avoimen yliopiston ja/tai avoimen ammattikorkeakoulun opintoja. Opiskelija voi myös valita itseään kiinnostavia valinnaisainekursseja ja näin vaikuttaa itse opintojensa rakentumiseen.

Suorittamasi avoimen yliopiston ja avoimen ammattikorkeakoulun opinnot on mahdollista sisällyttää osaksi tulevaa korkeakoulututkintoa korkeakoulujen hyväksilukukäytäntöjen mukaisesti. Joutsenon ;Opiston yhteistyöoppilaitoksia ovat Jyväskylän avoin yliopisto, Taideyliopiston avoin yliopisto, Itä-Suomen avoin yliopisto sekä LAB-ammattikorkeakoulu.

Joutsenon Opisto on kestävän kehityksen oppilaitos

Joutsenon Opisto tunnetaan laadukkaasta koulutuksesta, yhteisöllisestä opiskelusta ja kestävän kehityksen arvoista. Joutsenon Opistolla kohdataan, kuunnellaan ja syvennytään opiskelijoiden tarpeisiin. Opintojen ja asuntolan yhteisöllisyyttä kiitellään opiskelijoiden toimesta vuosi toisensa jälkeen, ja tämä on kunnia-asia, jota opistolla halutaan vaalia jatkossakin. Joutsenon Opiston yhteisö ottaa kaikki opiskelijat vastaan tasavertaisina yksilöinä.

Joutsenon Opiston toimintaa ohjaavat ekososiaalisen sivistyksen arvot, joita ovat vastuullisuus, kohtuullisuus ja ihmistenvälisyys. Kaikkea opiston toimintaa peilataankin vastuullisuuden ja kestävän kehityksen kautta ja opiskelijoilta kerätään säännöllisesti palautetta, jonka perusteella tehdään tarvittavia toimenpiteitä.Lisäksi kannustamme opiskelijoitamme ottamaan vastuuta elämästään, toimistaan ja ympäristöstä kestävän kehityksen periaatteet huomioiden. Joutsenon Opistolla sanat muuttuvat konkreettisiksi teoiksi!

Voit seurata Joutsenon Opiston toimintaa Instagramissa sekä TikTokissa @joutsenonopisto ja tunnisteella #joutsenonopisto sekä Facebookissa nimellä Joutsenon Opisto.

Haluatko lisätietoa Joutsenon Opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Joutsenon Opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Joutsenon Opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Joutsenon Opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Joutsenon Opisto

Pöyhiänniementie 2
54100 Joutseno

Puh: 045 844 2993
www.joutsenonopisto.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 5 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
5/5
:)
11 loka 2023

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5/5
Susanne Hautala
11 loka 2023

Koulutus Joutsenon opistolla oli todella laadukasta. Opettajat olivat ammattitaitoisia, ja opin todella nopeasti ja tehokkaasti monipuolisen opetuksen ansiosta.
Ehkä olisin toi...

Näytä lisätiedot
5/5
HenriT
19 touko 2019

Hyvät ja asiantuntevat opettajat, rento meininki, koulu kauniilla paikalla ja tilat hyvät. En olisi voinut enempää toivoa.

Sponsoroitu