4,0 (3 Arvioinnit)

Joutsenon Opisto

paikassa Lappeenranta
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Joutsenon Opisto

Joutsenon Opisto

Joutsenon Opisto

Joutsenon Opisto on Lappeenrannassa sijaitseva monien mahdollisuuksien kansanopisto. Voit edistää tavoitteitasi jatko-opinnoista, suorittaa avoimen yliopiston ja avoimen ammattikorkeakoulun opintoja tai viettää antoisan välivuoden tulevaisuuden suuntaasi tutkaillen. Viihtyisä opistokampus luonnonläheisellä alueella aivan Saimaan äärellä antaa hyvät puitteet opinnoille, ja samalla pääset kerryttämään myös sosiaalisia taitojasi ja uusia ystävyyssuhteita.

Tulisitko sinäkin Saimaan rannalle?

Joutsenon Opistossa vietät takuulla fiksun vuoden! 

Joutsenon Opisto tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden oppimiseen, silloin kun se tuntuu tärkeältä. Opistovuoden aikana voit kokeilla yliopisto-opintojen sopivuutta menettämättä kuitenkaan paikkaasi yhteishaun ensikertalaiskiintiössä. Voit myös käyttää vuoden harrastuksesi syventämiseen, jatkokouluttautumiseen tai oman tiesi etsimiseen. Saat opintoihisi toisen asteen opintotukea, joka ei vähennä myöhempiin korkeakouluopintoihin myönnettäviä tukikuukausia.

Joutsenon Opiston koulutustarjontaan sisältyy kuvataiteita ja ainutlaatuinen valikoima kieliä (englanti, arabia, japani ja korea). Jos olet kiinnostunut kasvatusalasta tai käyttäytymistieteistä, voit opiskella kasvatustieteen ja ympäristökasvatuksen sekä psykologian linjalla. Lukuvuonna 2023-2024 käynnistämme myös uuden urheile ja opiskele -linjan sekä edetään ekoina -linjan. Linjakohtaisten oppisisältöjen lisäksi tarjoamme useita avoimen yliopiston perusopintokokonaisuuksia, avoimen ammattikorkeakoulun opintoja ja yhteistyöoppilaitoksiemme kanssa yhteistyössä järjestettäviä kursseja.

Suorittamasi avoimen yliopiston ja avoimen ammattikorkeakoulun opinnot on mahdollista sisällyttää osaksi tulevaa korkeakoulututkintoa korkeakoulujen hyväksilukukäytäntöjen mukaisesti. Joutsenon Opiston yhteistyöoppilaitoksia ovat Jyväskylän avoin yliopisto, Turun avoin yliopisto, Taideyliopiston avoin yliopisto, Itä-Suomen avoin yliopisto sekä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu.

Joutsenon Opisto on kestävän kehityksen oppilaitos

Joutsenon Opisto tunnetaan laadukkaasta koulutuksesta, yhteisöllisestä opiskelusta ja kestävän kehityksen arvoista. Joutsenon Opistolla kohdataan, kuunnellaan ja syvennytään opiskelijoiden tarpeisiin. Opintojen ja asuntolan yhteisöllisyyttä kiitellään opiskelijoiden toimesta vuosi toisensa jälkeen, ja tämä on kunnia-asia, jota opistolla halutaan vaalia jatkossakin. Joutsenon Opiston yhteisö ottaa kaikki opiskelijat vastaan tasavertaisina yksilöinä.

Joutsenon Opiston toimintaa ohjaavat ekososiaalisen sivistyksen arvot, joita ovat vastuullisuus, kohtuullisuus ja ihmistenvälisyys. Kaikkea opiston toimintaa peilataankin vastuullisuuden ja kestävän kehityksen kautta ja opiskelijoilta kerätään säännöllisesti palautetta, jonka perusteella tehdään tarvittavia toimenpiteitä. Joutsenon Opistolla sanat muuttuvat konkreettisiksi teoiksi!

Voit seurata Joutsenon Opiston toimintaa Instagramissa sekä TikTokissa @joutsenonopisto ja tunnisteella #joutsenonopisto sekä Facebookissa nimellä Joutsenon Opisto.

Haluatko lisätietoa Joutsenon Opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Joutsenon Opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Joutsenon Opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Joutsenon Opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Joutsenon Opisto

Pöyhiänniementie 2
54100 Joutseno

Puh: 045 844 2993
www.joutsenonopisto.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 3 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
HenriT
19 touko 2019

Hyvät ja asiantuntevat opettajat, rento meininki, koulu kauniilla paikalla ja tilat hyvät. En olisi voinut enempää toivoa.

4/5
Suosittelen!
01 helmi 2019

Olin vuoden kestävällä linjalla ja pidin ajastani paljon. Opin uusia tekniikoita ja sain vinkkejä oman taiteen parantamiseen.

3/5
katje
16 helmi 2012

Suosittelen Joutsenon opiston kuvataidelinjalla opiskelua erityisesti niille, jotka ovat jatko-opinnoissaan suuntautumassa kuvataidepainotteiselle alalle. Muutenkin linja on hyv...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu