Sivuston käyttötapa: Mobiili

Joutsenon Opisto

Joutsenon Opisto

Joutsenon Opisto on Lappeenrannassa sijaitseva ideologisesti, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yli 60 vuotta toiminut kansanopisto. Joutsenon Opisto järjestää laaja-alaista avoimen yliopiston, kielten, kirjoittamisen ja kuvataiteen koulutusta. Oppilaitos on tunnettu Joutsenon Taidekesästä, joka on laaja-alainen kulttuurin ja taiteen koulutustapahtuma. Tapahtumassa tarjotaan useita lyhytkursseja nimekkäiden opettajien johdolla.

Opiskelu

Joutsenon opistosta löydät monipuolisia opintolinjoja aina eri kielten perusteista korkeakoulutason perusopintokokonaisuuksiin. Tutustu linjoihin täältä.

Haluatko lisätietoa Joutsenon Opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Joutsenon Opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Joutsenon Opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Joutsenon Opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Joutsenon Opisto

Pöyhiänniementie 2
54100 Joutseno

 Näytä puhelinnumero
www.joutsenonopisto.fi


Arvioinnit

katje
          (3)
Suosittelen Joutsenon opiston kuvataidelinjalla opiskelua erityisesti niille, jotka ovat jatko-opinnoissaan suuntautumassa kuvataidepainotteiselle alalle. Muutenkin linja on hyvä valinta, jos aineesta on kiinnostunut ja pohtii valintojaan opiskelunsa suuntaamisen suhteen. Opinnot sisältävät laaja-alaisesti erilaisten taidetekniikoiden kokeilua j...
Näytä kokonaan
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Joutsenon Opisto täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Joutsenon Opisto
Arvioinnit
          (3,0)
Perustuu 1 arviointiin