Kansanopistot

Suomen kieli ja kulttuuri

Laajasalon opisto, paikassa Helsinki
Pituus
4 kuukautta
Pituus
4 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Suomen kieli ja kulttuuri

Laajasalon opisto Suomen kieli ja kulttuuri

Laajasalon opistossa opiskelet suomea merellisessä ympäristössä osana suomenkielistä oppilaitosyhteisöä. Opetuksessa hyödynnetään toiminnallisia menetelmiä. Yhteisprojektit, tutustumiskäynnit, vierailut, liikunta ja taide-elämykset ovat osa opetusta. Kursseilla opit toimimaan suomeksi erilaisissa suullisissa ja kirjallisissa vuorovaikutustilanteissa. Saat henkilökohtaista ohjausta opinnoissa ja tulevaisuuden suunnittelussa.

Laajasalon opiston suomen kielen kurssit ovat kotoutumiskoulutuksen opetussuunnitelman perusteiden (2022) mukaista. / Finnish courses in Laajasalon opisto follow the National Core Curriculum for Basic Education for Adults (2022).

Suomi 1 on toiminnallinen suomen kielen peruskurssi. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät ole vielä opiskelleet suomea, ja se sopii myös lukutaitokoulutuksen käyneille.

Suomi 2 on toiminnallinen suomen kielen intensiivinen jatkokurssi, johon voi hakea kun osaa jo vähän suomea. Mukaan voi tulla opiskelijoita, joiden osaaminen on kielitaitotasolla A1.3. 

Suomi 3 eli työelämän suomea on intensiivinen koulutus opiskelijoille, jotka ovat saavuttaneet kielitaitotason A2.2. Kurssiin sisältyy työharjoittelu.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Suomen kieli ja kulttuuri, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Lisätietoja

Jokainen kurssi on kestoltaan 4 kuukautta.

Hakeminen

Hakemuksen voi jättää jatkuvasti.

Koulutukseen haetaan täyttämällä hakulomake.

Hakijat kutsutaan valintakokeeseen. 

Tarkemmat ohjeet lähetetään hakijan sähköpostiin.

Kustannukset

Jos opiskelijalla on voimassa oleva kotoutumissuunnitelma, osallistuminen on maksutonta.

Muille opiskelijoille koulutuksen hinta on 1800€/ lukukausi tai 3100€/ 2 lukukautta.

Koulutus sisältää lounaan ja päiväkahvin lähiopetuspäivinä. Helsingin alueella liikuttaessa opiskelija vastaa matkakustannuksistaan itse.

***

The course is free of charge for immigrants who have an integration plan.

For other students the price is 1800 €/ course or 3100€/ 2 courses.

Lunch and afternoon coffee at the school are free of charge on school days. When travelling in Helsinki, you must pay for your tickets yourself.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suomen kieli ja kulttuuri? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Laajasalon opisto
Kuukiventie 6
00840 Helsinki

Monipuolinen opisto meren rannalla pääkaupunkiseudulla

Laajasalon opisto on maan johtava media-alan oppilaitos, jonka monipuoliset linjat antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä alalla. Samalla opiskelijoita valmennetaan työelämää tai seuraavia opintoja varten. Media-alan ja toimittajien koulutus käynnistyi jo 70-luvulla, mutta nykyään opisto tunnetaan myös osaavana taiteiden talona. Opetusluokkien välineistö,...

Lue lisää oppilaitoksesta Laajasalon opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu