Sivuston käyttötapa: Mobiili

Laajasalon opisto

Monipuolinen opisto meren rannalla pääkaupunkiseudulla

Laajasalon opisto on maan johtava media-alan oppilaitos, jonka monipuoliset linjat antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä alalla. Samalla opiskelijoita valmennetaan työelämää tai seuraavia opintoja varten. Media-alan ja toimittajien koulutus käynnistyi jo 70-luvulla, mutta nykyään opisto tunnetaan myös osaavana taiteiden talona. Opetusluokkien välineistö, kurssien sisältö ja atk-laitteet varmistavat, että saamasi opetus pitää sinut tekniikan kehittyessä ajan vaatimalla tasolla.

Valmistaudu työelämään tai jatko-opintoihin

Laajasalon opistossa voit suunnitella elämääsi monialaisilla linjoilla ja samalla valmentautua työelämää tai seuraavia opintojasi varten. Laajasalon opiston koulutustarjontaa uudistetaan tarpeiden mukaan ja yhteisiä projekteja toteutetaan eri linjojen välillä. Voit myös opiskella vuodessa itsellesi ammattitutkinnon. Opinnot toteutetaan joustavasti jokaiselle opiskelijalle laaditun henkilökohtaisen opetussuunnitelman mukaan.

Haluatko lisätietoa Laajasalon opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Laajasalon opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Laajasalon opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Laajasalon opistossa voit opiskella esimerkiksi journalismia tai pedagogiikkaa. Kuuntele, millaisiin töihin Laajasalon alumnit ovat päässeet!

   

Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Laajasalon opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Laajasalon opisto

Kuukiventie 6
00840 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.laajasalonopisto.fi

Arvioinnit

VilleV   |   15.3.2018
Sisältää kattavia peruskursseja monesta aihealueesta. Erityinen plussa mahdollisuudesta käytännön projektityöhön.
          (4)
Koodari   |   15.3.2018
Monipuolinen kokonaisuus, käydään pelinteon keskeisimmät osa-alueet läpi (design, ohjelmointi, graffa jne...). Moniin asioihin ei sen kummemmin syvennytä joten omalla motivaatiolla ja halulla oppia ylimääräistä on suuri vaikutus siihen kuinka paljon kurssista saa irti. En siis suosittele kurssia jos on vain ajatuksena olla paikalla vaaditut tunn...
Näytä kokonaan
          (4)
Joona   |   15.3.2018
Olin vuoden 2015-2016 oppilas, ja nyt satunnaisen harrastelun jälkeen pelialalla töissä. Jos peliala kiinnostaa, ja haluaa vahvan alustan harrastamiselle, yrittäjyydelle tai työllistymiselle, niin Laajasalon Opisto on >se< paikka johon pyrkiä. Opetus on maksullista huomattavalla hintalapulla, mutta aivan syystä. Opetus on hyvin yksityisko...
Näytä kokonaan
          (4)
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Laajasalon opisto täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Laajasalon opisto
Arvioinnit
          (3,5)
Perustuu 11 arviointiin