Sivuston käyttötapa: Mobiili

Suomen kieli ja kulttuuri: kotoutumiskoulutus

Lahden kansanopisto
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Kysy seuraavaa aloitusta
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Päiväopinnot
Lahti
Kansanopistot

Suomen kieli ja kulttuuri: kotoutumiskoulutus

Suomen kielie ja kulttuuri: kotoutumiskoulutus

Suomen kieli ja kulttuuri: kotoutumiskoulutus

Koulutus on tarkoitettu erityisesti maahanmuuttajalle, joka on täyttänyt 16 vuotta, on luku- ja kirjoitustaitoinen ja vailla ammatillista koulutusta ja jatko-opintokelpoisuutta Suomessa. Koulutukseen valittavien suomen kielen taito on tasolla 0–A2.1.

Koulutuksen aikana opiskelija saa arkielämässä tarvittavia tietoja ja taitoja sekä oppii hoitamaan asioitaan suomalaisessa yhteiskunnassa.

Koulutus on yksi- tai kaksivuotinen opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan ja opiskelua on noin 25 tuntia viikossa. Opiskeltavia aineita ovat

  • suomen kieli ja kulttuuri
  • yhteiskuntatieto
  • ympäristötieto
  • koulutus- ja työelämätieto
  • tietokoneen käyttö
  • matematiikka

Opistolla on yli 20 vuoden kokemus suomen kielen sekä suomalaisen kulttuurin ja yhteiskuntatietouden opetuksesta maahanmuuttajille. Kotoutumiskoulutuksessa opiskellaan tasa-arvoisessa ja lämminhenkisessä yhteisössä, osaavien opettajien johdolla, kannustavassa ja monikulttuurisuutta arvostavassa ilmapiirissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Suomen kieli ja kulttuuri: kotoutumiskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena on 16 vuoden ikä, luku- ja kirjoitustaito sekä länsimaisen kirjoitusjärjestelmän tuntemus. Suomen kielen taito koulutuksen alkaessa voi olla tasolla 0-1.1. Hakijoille järjestetään valintakoe, jossa testataan hakijan suomen kielen lähtötaso. Koulutus sopii myös kotoutumissuunnitelman piirissä oleville.

Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake oppilaitoksen kotisivuilla. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suomen kieli ja kulttuuri: kotoutumiskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Lahden kansanopisto

Lahden kansanopisto

Lahden kansanopisto

Lahden kansanopisto on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorten ja aikuisten oppilaitos. Vuonna 1893 perustettu opisto on vaihtoehto ja täydentäjä koulutuspolun nivelvaiheissa eli koulutusasteelta toiselle siirryttäessä mutta myös uuteen kulttuuriin kotouduttaessa. Opiston vanhin tunnuslause Elämän totuutta etsi on samalla palvelulupaus: opisto ei tarjoa opiskelijalle...


Lue lisää oppilaitoksesta Lahden kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lahden kansanopisto

Sammonkatu 8
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.lahdenkansanopisto.fi

Arvioinnit

Suomen kieli ja kulttuuri: kotoutumiskoulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.