Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

3,4 (5 Arvioinnit)

Lahden kansanopisto

paikassa Lahti
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Lahden kansanopisto

Lahden kansanopisto

Lahden kansanopisto

Kaikesta oppii!

Lahden kansanopisto on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorten ja aikuisten oppilaitos. Vuonna 1893 perustettu opisto on vaihtoehto ja täydentäjä koulutuspolun nivelvaiheissa eli koulutusasteelta toiselle siirryttäessä mutta myös uuteen kulttuuriin kotouduttaessa.

Elämän totuutta etsi

Opiston vanhin tunnuslause Elämän totuutta etsi on samalla palvelulupaus: opisto ei tarjoa opiskelijalle valmiita totuuksia, vaan häntä kannustetaan etsimään omaansa. Opisto tarjoaa siihen kulttuurisesti moninaisen yhteisön tuen. Opistovuosi auttaa opiskelijaa löytämään omat vahvuutensa ja kehittämään itseään kokonaisvaltaisesti.

Osaaminen ja työn ilo ovat opistossa keskeisiä arvoja. Opistossa jokainen voi kehittää oppimistaitojaan, oppia eri tavoin ja innostua uuden omaksumisesta. Opiskelu avaa maailmaan näkymiä, jotka motivoivat jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja sivistämiseen.

Opiston toimitilat sijaitsevat Lahden keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lahden Matkakeskuksesta, joka on sekä kauko- että lähiliikenteen solmukohta ja HSL:n Z-lähijunan päätepysäkki, matka opiston toimipisteisiin taittuu kävellen 15–25 minuutissa. Kaikki kaupunkikeskustan palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Opisto

Opisto järjestää aikuisten perusopetusta, maahanmuuttajien kotoutumiskoulutusta sekä ammatillista koulutusta. Aikuisten peruskoulussa opinnot etenevät lukutaitovaiheesta päättövaiheeseen opiskelijan aiemmat kouluopinnot huomioon ottaen. Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkintoon johtavissa opinnoissa opiskelija voi valita koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen tai perhepäivähoidon osaamisalan.

Vapaa akatemia: taide, tiede ja teatteri

Vapaa akatemia on ensisijaisesti yliopistoon ja ammattikorkeakouluun tähtäävien nuorten aikuisten koulu. Akatemiassa voit opiskella taiteita, teatteria sekä kasvatustieteitä ja psykologiaa. Lukuvuoden mittaiset koulutukset antavat valmiuksia ja varmuutta tutkintotavoitteisiin opintoihin aikovalle.

Haluatko lisätietoa Lahden kansanopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Lahden kansanopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Lahden kansanopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi. 


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Lahden kansanopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Lahden kansanopisto

Sammonkatu 8
15140 Lahti

Puh: (03) 878 10
Puhelin (03) 878 1234
www.lahdenkansanopisto.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 3,4

Perustuu 5 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Pamela Baganza
25 touko 2020

Helppo tehdä.

2/5
Onnenonkija
10 huhti 2017
Mahdollisuus koko elämän jatkuvaan taiteelliseen kehitykseen tai suureen pettymykseen.

Lahden kansanopiston tarjoama kuvataidelinja mahdollistaa perehtymisen eri taiteenaloihin ja taiteelliseen työskentelyyn, sekä tarjoaa apua taiteenalan jatko-opintoihin hakuun. ...

Näytä lisätiedot
4/5
Anni Lähteenmäki
21 touko 2015
Sponsoroitu