Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Vapaa Akatemia

Vapaa akatemia

Taide, tiede, teatteri

Vapaa akatemia on ensisijaisesti yliopistoon ja ammattikorkeakouluun tähtäävien nuorten aikuisten koulu. Akatemiassa voit opiskella taiteita, teatteria sekä kasvatustieteitä ja psykologiaa. Lukuvuoden mittaiset koulutukset antavat valmiuksia ja varmuutta tutkintotavoitteisiin opintoihin aikovalle. Opiskelu oikeuttaa opintotukeen muttei vähennä tukikuukausia tutkintotavoitteisesta opiskelusta.

Rakastu täällä elämääsi!

Vapaa akatemia painottaa tiedon ja taitojen hankkimisen rinnalla opiskelijan omien vahvuuksien löytämistä ja kokonaisvaltaista kasvua. Kehotus rakastua omaan elämäänsä nostaa esiin tasa-arvon, arvostuksen ja hyväksytyksi tulemisen kokemisen, josta opiskelija pääsee omana itsenään osalliseksi.

Vapaan akatemian toimitilat sijaitsevat Lahden keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lahden Matkakeskuksesta, joka on sekä kauko- että lähiliikenteen solmukohta ja HSL:n Z-lähijunan päätepysäkki, matka opiston toimipisteisiin taittuu kävellen 15–25 minuutissa. Kaikki kaupunkikeskustan palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Vapaata akatemiaa ylläpitää poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton Lahden kansanopiston säätiö. 

Haluatko lisätietoa Vapaan akatemia koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Vapaan akatemian koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Vapaalle akatemialle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi. 


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Vapaa akatemia? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Vapaa akatemia

Sammonkatu 8
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.lahdenkansanopisto.fi

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Vapaa akatemia täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit

Vapaa akatemia ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.