Sivuston käyttötapa: Mobiili

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto | nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja

Haapaveden Opisto
Pituus: 3 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Koulutuspaikkakunta: Haapavesi
Koulutustyyppi: Ammatilliset oppilaitokset
Koulutuksen järjestäjä: Haapaveden Opisto

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto | nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja

Haapaveden Opisto tarjoaa monipuolisen ja käytännönläheisen ohjaajakoulutuksen, joka antaa erinomaiset valmiudet toimia nuorisotyössä, vapaa-ajanohjaajana sekä erilaisissa kasvatustehtävissä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana opiskellaan vuorovaikutustaitoja, kasvatuksellisia taitoja sekä monenlaisia ohjausmenetelmiä, joita sovelletaan erilaisiin toimintaympäristöihin. Opiskelija voi oman mielenkiintonsa mukaan valita ammatillisiksi suuntautumisopinnoiksi

  • liikunnanohjauksen,
  • kulttuuriohjauksen,
  • luonto- ja elämystoiminnan,
  • media- ja verkko-ohjauksen,
  • nuorten sosiaalisen vahvistamisen,
  • monikulttuurisen toiminnan ohjauksen tai
  • erityisryhmien ohjauksen.


Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto sisältää vähintään reilusti työssäoppimista, joka suoritetaan esimerkiksi lasten ja nuorten leireillä, kuntien nuoriso- ja vapaa-aikatoimissa, seurakunnissa, päiväkodeissa, kouluissa, järjestöissä ja erilaisissa laitoksissa. Opiskelija voi myös halutessaan suorittaa osan työssäoppimisestaan ulkomailla.

Opintojen jälkeen

Koulutuksesta valmistuneet nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajat ovat työllistyneet esimerkiksi nuorisotyöntekijöiksi, erityisnuorisotyöntekijöiksi, perhekotityöntekijöiksi sekä liikunnan- ja vapaa-ajanohjaajiksi.

Osa valmistuneista jatkaa opintojaan ammattikorkeakouluissa tai syventää osaamistaan Haapaveden Opistossa esimerkiksi lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinnolla tai koulunkäynnin ja aamu-ja iltapäiväohjaajan ammattitutkinnolla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto | nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi. Mikäli hakija ei pysty hakemaan yhteishaussa, voi hän hakea erillishaussa suoraan Haapaveden Opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja

Kustannukset

Opiskelu on maksutonta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto | nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto järjestää sekä ammatillista perus- että aikuiskoulutusta, avointa yliopisto-opetusta ja maahanmuuttajakoulutusta. Opisto muodostaa tiiviin kampusalueen ihan Haapaveden kaupungin keskustassa. Pieni kampus tarjoaa monikulttuurisen ja yhteisöllisen toimintaympäristön, jossa vuorovaikutuksella ja me-hengellä on suuri merkitys. Neljä asuntolaa asianmukaisine varusteineen ja palveluineen...


Lue lisää oppilaitoksesta Haapaveden Opisto

Haapaveden Opisto yhteystiedot

Haapaveden Opisto


Vanhatie 45
86600 Haapavesi

 Näytä puhelinnumero
www.haapop.fi