Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ylemmät AMK-tutkinnot
Ei arviointeja

Luontoympäristöt ja hyvinvoinnin edistäminen | YAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu, paikassa Hämeenlinna
Pituus
2 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Download file
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Download file
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Luontoympäristöt ja hyvinvoinnin edistäminen | YAMK

Luontoympäristöt ja hyvinvoinnin edistäminen | YAMK

Koulutuksen aikana opit ekososiaalisten systeemien ja hyvinvointipalvelujen kehittämistä sekä luontosuhteen ja -yhteyden merkityksestä hyvinvoinnin edistäjänä.

Opinnot syventävät osaamistasi ja asiantuntijuuttasi ja antavat edellytykset kehittää luontosuhdetta edistäviä palveluja hyvinvointialalla. Valmistumisen jälkeen kykenet toimimaan luontoympäristöjä hyödyntävien hyvinvointipalvelujen  johtamis- ja kehittämistehtävissä.

Opintojen sisältö

Opintojesi aikana perehdyt aiheisiin, kuten:

 • muutoksen ymmärtäminen ja hallinta sosiaali- ja terveysalalla
 • osaamisen johtaminen hyvinvointivaltion rakennemuutoksissa
 • ekososiaalisen hallinnointijärjestelmä ja sen johtaminen
 • monitoimijainen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmä
 • luontosuhteen ja -yhteyden merkityksestä hyvinvoinnin edistäjänä

Opintoihin kuuluu 2 – 4 moduulia:

 • Muuttuva toimintaympäristö
 • Johtaminen ja tulevaisuuden työelämätaidot
 • Ekososiaaliset systeemit ja hyvinvointipalvelut
 • Luontosuhde ja -yhteys hyvinvoinnin edistäjänä

Koulutuksen toteutus

Opintojen suunnittelu huomioi lähtökohtasi ja yksilölliset tarpeesi aikuisopiskelijana. Lähijaksojen lisäksi opintoihisi yhdistyy monipuolisesti verkko-opiskelun ja ryhmätyöskentelyn muotoja. Opiskelu kestää 2 vuotta.

Monimuoto-opiskelussa osallistut lähijaksoille, työskentelet itsenäisesti sekä yhdessä pienryhmän kanssa hyödyntäen verkkoa.

Opinnot alkavat  18.-19.8.2022 klo 9.00-16.00. Aloituspäivät pidetään  Hämeenlinnassa korkeakoulukeskuksessa koronatilanteen sen salliessa.

Lähijaksoja on noin 1-2 kertaa kuukaudessa syyskuusta toukokuuhun. Opintojen alkuvaiheessa lähijaksoja voi olla useammin. Lähijaksot toteutuvat arkipäivisin (torstai ja perjantai) klo 9:00-16:00. Lähijaksojen ohjelma voi koostua esimerkiksi yliopettajien tai muiden asiantuntijoiden luennoista, ryhmätyöskentelystä ja oppimistehtävien esittelyistä. Opiskelu on yhteistoiminnallista ja keskustelevaa. Lähijaksojen välissä tehdään ryhmätöitä sekä itsenäisiä tehtäviä verkon välityksellä.

Voit yhdistää oppimistehtävät ja opinnäytetyön omaan työhön ja työorganisaatioosi. Saat tehtävistä jo opiskeluaikana uutta hyödyllistä tietoa organisaatiosi kannalta. Opinnot mahdollistavat, että voit kehittää organisaatiosi työtapoja ja johtamisstrategioita oppivan organisaation periaatteiden mukaisesti.

Monet tehtävistä toteutetaan ryhmätyöskentelynä. Hyödynnät niissä samoja työmuotoja, jotka ovat työelämässäkin käyttökelpoisia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luontoympäristöt ja hyvinvoinnin edistäminen | YAMK, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

 • Lähiopetus
 • Hämeenlinna
 • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Agrologi (ylempi AMK), Hortonomi (ylempi AMK), Insinööri (ylempi AMK), Metsätalousinsinööri (ylempi AMK), Sairaanhoitaja (ylempi AMK), Sosionomi (ylempi AMK), Terveydenhoitaja (ylempi AMK), Tradenomi (ylempi AMK), Ympäristösuunnittelija (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luontoympäristöt ja hyvinvoinnin edistäminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Hämeen ammattikorkeakoulu
Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 8000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...

Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu