AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Ei arviointeja

Sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus

Hämeen ammattikorkeakoulu, paikassa Valkeakoski
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Uploaded file
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Uploaded file
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Video

Sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus

Sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus

Haluatko olla rakentamassa energiatehokkaampaa tulevaisuutta? Sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörinä osaat suunnitella, kehittää ja toteuttaa uusia sähköistykseen ja automaatioon liittyviä järjestelmiä ja ratkaisuja esimerkiksi teollisuuden, liikenteen ja asumisen tarpeisiin.

Sähkö- ja automaatioalalla työskentelet jatkuvasti kehittyvän teknologian parissa, teet monialaista tiimityötä ja osaat soveltaa osaamistasi laaja-alaisissa asiantuntijatehtävissä. Omaksut uusia teknologisia ratkaisuja ja opit hyödyntämään niitä työssäsi. Digitalisaation mahdollisuudet tulevat sinulle tutuiksi.

Sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörin koulutus on laaja ja monipuolinen. Voit työskennellä esimerkiksi suunnittelun, tuotannon tai teknisen myynnin tehtävissä energia-alalla tai valmistavassa teollisuudessa. Ammattinimikkeenäsi voi olla muun muassa suunnitteluinsinööri, tuotantoinsinööri, automaatiosuunnittelija, järjestelmäasiantuntija, sähkösuunnittelija tai sähkötöiden johtaja.

Sähkö- ja automaatiotekniikan koulutuksen sisältö

Sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelijoille yhteiset ydinosaamisen opinnot sisältävät esimerkiksi mittaustekniikkaa sekä tieto- ja ohjelmistotekniikkaa. Lisäksi kerrytät suunnitteluosaamista ja opit myös sähköalan määräykset, lait ja standardit. Matemaattiset menetelmät, fysiikan sekä kielten ja viestinnän opinnot liittyvät kiinteästi muihin ammattiaineisiin.

Opintoihin kuuluu ydinosaamisen lisäksi neljä valinnaista, profiloivaa moduulia, joissa saat sovellusosaamista erilaisista sähköjärjestelmistä, kiinteistö-, prosessi- ja tuotantoautomaatiosta sekä robotiikasta ja konenäöstä. Lisäksi voit halutessasi kerryttää prosessi-, laite- ja järjestelmäosaamista yleisimmistä tuotantoprosesseista ja -koneista.

Pätevyys työelämään

Sähkö- ja automaatioinsinöörinä hallitset työelämän edellyttämät suunnittelutaidot ja valmistuttuasi sinulla on osaamista ja käytännön kokemusta ammattialan projektien läpiviemisestä. Sinulla on erityisosaamista modernista automaatiotekniikasta sekä tulevaisuuden kestävän kehityksen ratkaisuissa tarvittavaa asiantuntemusta. Pystyt suunnitteluosaamisellasi varmistamaan teknologisten ratkaisujen energiatehokkuuden sekä taloudellisen, ekologisen ja sosiaalisen kestävyyden.

Valmistuttuasi sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriksi voit hakea sähköturvallisuuslain mukaista S2-sähköpätevyyttä muiden laissa pätevyyteen määriteltyjen vaatimusten täyttyessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Valkeakoski
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Hämeen ammattikorkeakoulu
Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 8000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...

Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu