Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja viestintätekniikan koulutus | päivätoteutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Tammikuu 2020
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Riihimäki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tieto- ja viestintätekniikan koulutus | päivätoteutus

Tieto- ja viestintätekniikan koulutus

Tieto- ja viestintätekniikan koulutus | päivätoteutus

HAMKin tieto- ja viestintätekniikan koulutuksessa opit käyttämään, suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia tietotekniikkaan pohjautuvia järjestelmiä.

Opit tekemällä, havainnoimalla ja tutkimalla. Opiskelu on monipuolista; uusia asioita opit tiimeissä, joiden työskentelyä opettajat ja tuutorit ohjaavat.

Opinnoissa keskeisessä asemassa ovat erilaiset projektit, joissa kehitetään tieto- ja viestintätekniikkaan pohjautuvia järjestelmiä. Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana tehdään mm. yrityksen web-sivusto ja mikro-ohjainta hyödyntävä kehitysprojekti.

Tieto- ja viestintätekniikan koulutuksen sisältö

Tieto- ja viestintätekniikan insinöörin ydinosaaminen koostuu seuraavista aiheista:

  • Ohjelmistotuotanto ja ohjelmointi
  • Web-tekniikat ja -sovelluskehitys
  • Digitaalinen ääni- ja videotuotanto, 3D-tekniikka ja lisätty-/virtuaalitodellisuus
  • Tietoverkot, tietojärjestelmät ja pilvipalvelut
  • IoT-järjestelmät, tekoäly ja koneoppiminen

Opintojen aikana voit suuntautua monitaitoiseksi ohjelmistojen, tietoverkkojen ja -järjestelmien osaajaksi tai erikoistua teknisesti vaativaan sisällöntuotantoon ja löytää itsesi tulevaisuudessa esimerkiksi 3D-animaatioiden, virtuaalitodellisuussovellusten tai pelisuunnittelun parista.

Voit sisällyttää opintoihisi myös tuotantotalouden ja logistiikan opintoja.

Työllistyminen

Valmistuttuasi voit toimia erilaisissa tietotekniikkaan liittyvissä käyttö-, suunnittelu-, osto-, myynti-, testaus-, ylläpito- ja koulutustehtävissä. Tehtävät ovat usein luonteeltaan projektityyppisiä. Alan nopeasta kehittymisestä johtuen tietotekniikan insinöörin tulee olla valmis kehittämään ja täydentämään osaamistaan jatkuvasti myös työelämässä.

Ohjelmistoasiantuntijat työskentelevät ohjelmoinnin, ohjelmistosuunnittelun, ylläpidon, testauksen ja sulautettujen järjestelmien parissa. Järjestelmäosaamiseen erikoistuvat opiskelijat liittävät yhteen erilaisia järjestelmiä, neuvovat ja konsultoivat asiakkaita, tekevät tietotekniikan hankintoja sekä ymmärtävät erikoisosaamista vaativien laitteistojen ja järjestelmien rakenteesta ja toiminnasta.

Teknisesti vaativaan sisällöntuotantoon erikoistuvat opiskelijat puolestaan toimivat erilaisissa mediaan liittyvissä suunnittelu- ja toteutustehtävissä, esimerkiksi pelisuunnittelun, 3D-animaatioiden ja vastaavien sisältöjen parissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikan koulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa, osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Kustannukset

Koulutus on veloitukseton. Opintoihin on mahdollista hakea valtion maksamaa opintotukea KELA:lta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi


Arvioinnit

Tieto- ja viestintätekniikan koulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Digitalisaatio muuttaa maailmaa!

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden ratkaisemisessa. Onnistumme, kun valjastamme datan palvelemaan meitä. Tähän tarvitaan osaajia!