Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Insinööri (AMK) | Tieto- ja viestintätekniikka | päivätoteutus

Oulun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Oulu
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Insinööri (AMK) | Tieto- ja viestintätekniikka | päivätoteutus

Tavoite

Tietotekniikkaa tarvitaan maailmanlaajuisesti kaikilla ammattialoilla, osaajien tarve kasvaa koko ajan Suomessa sekä maailmalla. Tietotekniikan insinöörinä osaat suunnitella ja toteuttaa elektronisia laitteita tai erilaisia ohjelmistoratkaisuja. Sinä osaat toimia työyhteisössä aktiivisesti ja kehittää omaa työtäsi. 

Koulutuksen sisältö

Insinöörinä tarvitset työssäsi tekniikan osaamisen lisäksi myös luonnontieteiden (matematiikka ja fysiikka), viestinnän ja vieraiden kielten sekä yritystalouden perusteiden tietoja ja taitoja. Opinnoista saat valmiudet myös näihin asioihin. Ohjelmistokehityksessä opiskelet työasemien, mobiilien ja sulautettujen laitteiden ohjelmistojen kehittämistä ja ohjelmistoprosessien hallintaa. Lisäksi sinulla on mahdollista opiskella pelien kehittämistä. Lisäksi sinulla on mahdollista opiskella pelien kehittämistä. 

Opiskelu on alusta asti käytännönläheistä. Heti ensimmäisten viikkojen aikana opiskelet teoriaa, jota sovelletaan käytäntöön loppusyksyn projektissa. Sama lukukausirakenne toistuu kahden ja puolen vuoden ajan. 

Kolmannen vuoden keväällä pääset alueen yrityksiin tai hankkeisiin tekemään niiden tarjoamia tuotekehitysprojekteja, joiden aiheet hankimme koulun puolesta. Projektin aikana sinua auttavat yrityksen ja Oamkin ohjaajat yhdessä. Projekteissa opiskelet tekemällä esimerkiksi erilaisia ohjelmistoja, laitteita tai selvityksiä. Opiskelet pääsääntöisesti samassa ryhmässä koko neljän vuoden ajan. Opiskelusi tapahtuu päivätoteutuksena, josta osa voi olla verkko-opetusta. Opiskelusta suuri osa tehdään ryhmätöinä, mutta menestyminen vaatii sinulta myös omatoimista opiskelua ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Osan opinnoista voit suorittaa kansainvälisessä opiskelija-vaihdossa.   

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, opettajan pedagogisia opintoja, ammatillisia erikoistumisopintoja, avointa ammattikorkeakouluopetusta sekä täydennyskoulutusta. Oulun ammattikorkeakoulussa voit opiskella kulttuuria, liiketaloutta, luonnonvara-alaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä tekniikkaa. Oppilaitos järjestää kaksi ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta kokonaan englanniksi. Opetuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun ammattikorkeakoulu

Kotkantie 1
90250 Oulu

Arvioinnit
Insinööri (AMK) | Tieto- ja viestintätekniikka | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.