Kansanopistot
5,0 (1 Arvioinnit)

Urheilutoimittaja

HEO Kansanopisto, paikassa Helsinki
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Urheilutoimittaja

Urheilutoimittajan opinnot

Urheilutoimittajan opintojen tavoitteena on hankkia monipuoliset journalistiset valmiudet erityisesti urheilun ja liikunnan parissa. Linjalla opiskellaan urheilutoimittajan perustaidot lehtitoimituksessa, radio- ja tv-työssä sekä internetissä.

Urheilutoimittajan monimediaalinen työprosessi, digitaaliset työkalut ja oman selostajapersoonan kehittäminen ovat keskeiset sisällöt opetuksessa. Opinnoissa kokeillaan myös uusia tapoja tuottaa urheiluelämyksiä yleisölle.

Opintojen sisältö

Syyslukukaudella opiskellaan kirjoittamista, ääni- ja videotyön perusteita sekä harjoitellaan sisältöjen julkaisemista eri medioissa. Opetuksen ja konkreettisen tekemisen kautta journaliset työtavat ja ammattikieli tulevat opiskelijalle tutuksi.

Kevätlukukaudella urheilutoimittajan osaamista syvennetään: perehdytään erityisesti uutistyöhön, henkilöjuttuihin, sekä suoran radio- ja TV- lähetyksen suunnitteluun ja toteutukseen. Koko lukuvuoden päättää 6 viikon mittainen työharjoittelu.

Opetusmenetelmä
Opetusmenetelmä HEOn mediaopinnoissa on käytäntöpainotteinen. Teemme runsaasti harjoitustehtäviä ja yhteistyöprojekteja. Kokemuksesta tiedämme, että tekemällä oppiminen on mielekäs ja tehokas tapa uusien taitojen opiskelussa. Harjoitustöiden palautuskeskustelut tukevat oppimista ja havainnollistavat opetusta. Tuemme urheilutoimittajaopinnoissa opiskelijoiden omatoimisuutta, rohkeutta ja luovuutta. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Urheilutoimittaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu on maksullista, kysy lisätietoja suoraan oppilaitoksesta

Opiskelumaksu voidaan maksaa myös erissä. Kirjautumismaksu peritään opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä ennen opintojen aloittamista.

Opiskeluun sisältyy yksi lämmin ateria lähiopetuspäivinä arkipäivisin. Asuntolassa asuville kuuluvat lisäksi aamupala ja lounas.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Urheilutoimittaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
5/5
jebulis
03 kesä 2018
Mediaopiskelijana 2014–15

Itse olin urheilutoimittajalinjalla, mutta tehtiin paljon yhteistyötä muidenkin kanssa. Kevään lopputyö Trombit oli mahtava ja sen jälkeen työharjoitteluun. Nyt jatkan amk:ssa m...

Näytä lisätiedot
HEO Kansanopisto
Kirstinkatu1
00530 Helsinki

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää...

Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu