🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Media-alan ammattitutkinto︱Audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

OSAO, paikassa Kaukovainio
Pituus
Noin 2 vuotta
Pituus
Noin 2 vuotta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Media-alan ammattitutkinto︱Audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

Radiolähetyksessä.

Syvennä media-alan osaamistasi media-alan ammattitutkinnolla. Koulutuksen suoritettuasi tunnet media-alan toimintaympäristöt ja audiovisuaalisen viestinnän tuotantoprosessit ja erityispiirteet.

Ammatti ja opinnot

Media-alan ammattitutkinto syventää ammatissa toimivien tai sitä opiskelleiden alan osaamista.

Audiovisuaalisen viestinnän osaamisalalla syvennyt televisio- ja elokuva-alan eri tuotantovaiheisiin ja -prosesseihin. Opit tuntemaan alkutuotannon erityispiirteitä, kaluston käyttöä tuotannossa, sekä jälkituotantoa ja sen eri vaiheita. Lähiopinnoissa harjoitellaan eri tuotantovaiheisiin liittyviä käytännön tilanteita, kuten suunnitteludokumenttien valmistamista tai kamera-ajoa erilaisissa kuvaustilanteissa tai televisiotuotannon editointia nopeassa aikataulussa. Valinnaisten opintojen kautta syvennyt myös omassa työpaikassasi tarvittaviin erikoistumisen osaamisalueisiin, kuten monikamerakuvaukseen tai radiotyöskentelyyn.

Opiskelun toteutusmuoto

Tutkinnon osa suoritetaan oppisopimuksella. Opetuksessa on säännöllisiä lähiopetusjaksoja sekä monimuotoisesti toteutettua ohjaamista. Lähiopetuspäivät ovat arkipäivisin klo 8-17 välillä. Oppisopimuskoulutuksen aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavalle alalle soveltuva työpaikka, jossa voit tehdä koulutustavoitteen mukaisia työtehtäviä.

Tutkinnon sisältö ja laajuus

Pakolliset ammatilliset tutkinnon osat (15 osp)

  • Media-alan toimintaympäristön tunteminen

Osaamisalan pakollinen tutkinnon osa (55 osp)

  • Audiovisuaalisten tuotantoprosessien hallitseminen

Valinnaiset tutkinnon osat (80 osp)

  • Valinnaisena tutkinnon osana voi suorittaa myös toisen osaamisalan pakollisen tutkinnon osan tai tutkinnon osan toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ammattitutkinto︱Audiovisuaalisen viestinnän osaamisala, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jos olet suorittanut aiemmin media-alan perustutkinnon (media-assistentti tai mediapalveluiden toteuttaja) tai  sinulla on työelämästä hankittua osaamista media-alalta.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin opetuskieli, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Kielitaitosuositus tässä tutkinnossa on B1.2.

Kustannukset

Opiskelijamaksu 250 €. Opiskelijalla täytyy olla käytössä tietokone.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu