🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Media-alan ammattitutkinto, audiovisuaalinen viestintä (150 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Media-alan ammattitutkinto, audiovisuaalinen viestintä (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Ammatillista osaamista media-alan monipuolisiin tehtäviin

Media-alan ammattitutkinto avaa ovet elokuvan, radion ja web designin elämykselliseen maailmaan. Media-alan ammattilaisena tunnet alan toimintaympäristön ja työskentelet joko itsenäisesti tai osana moniammatillista työryhmää.

Ammattitutkinnon avulla syvennät ja kehität media-alan osaamistasi ja ammattitaitoasi sekä tutustut asiakaslähtöisiin tuotantoprosesseihin. Joustava opiskelupolku audiovisuaalisen viestinnän osaamisalalla sekä käytössäsi olevat alan laitteistot ja uusimmat ohjelmistot takaavat opintojen sujuvan etenemisen. Adoben ohjelmat voit asentaa myös omalle koneellesi opintojen ajaksi.

Media-alan ammattitutkinnon audiovisuaalisen viestinnän osaamisalalla voit suorittaa seuraavat opiskelupolut:

Elokuva | Elokuva-polun toteutussuunnitelma (Opintopolku.fi) Radio | Radio-polun toteutussuunnitelma (Opintopolku.fi) Web Design | Web Design -polun toteutussuunnitelma (Opintopolku.fi)

Opetussisällöt ovat monipuolisia ja työelämälähtöisiä. Sisällöt ovat polusta riippuen esimerkiksi:

Dramaturgian perusteet Media-alan yrittäjyys, liiketoimintasuunnitelmat, tuotannon kehittely Kuvaus-, äänitys-, valaisu- ja jälkituotantotyö Lähetyslaitteiden ja -ohjelmistojen käyttö- ja toimintaperiaatteet Työskentely todellisessa radioympäristössä Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus Verkkoanalytiikka Hakukoneoptimointi

Sitoudumme opetuksessamme myös vastuullisuuslupauksiin.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa Tutustu alan vastuullisuuslupauksiin Keudassa

Miksi valita media-ala?

Media-alan ammattitutkinto tarjoaa mahdollisuuden suuntautua työelämälähtöisesti media-alan työtehtäviin tai hakea jatko-opintoihin korkeakouluun. Opintojen aikana syvennät osaamistasi elokuva-, teatteri-, web- tai radiotuotannon tehtäviin. Voit työskennellä esimerkiksi verkkopalveluja tarjoavissa yrityksissä, mainos- ja viestintätoimistoissa, televisio- ja radiotuotannoissa tai freelancerina.

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto edellyttää aiempia opintoja tai työkokemusta media-alalta sekä media-alan työ- tai harjoittelupaikkaa opintojen ajaksi. Voit hakea koulutukseen, vaikka sinulla ei vielä olisikaan työ- tai harjoittelupaikkaa. Sinun tulee kuitenkin etsiä harjoittelupaikka viimeistään aloitettuasi opinnot. Sopiva pohjatutkinto on esimerkiksi media-alan perustutkinto. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoon.

Ammattitutkinnon opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. Lue lisää kielitaitovaatimuksista.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena, joka koostuu lähiopetuksesta, projekteista ja työpaikalla oppimisesta. Lähiopetusta on klo 10.00–15.00, noin 2–3 päivänä kuukaudessa. Projekteihin liittyen opiskelua voi olla myös muina aikoina. Koulutuksessa otamme huomioon tutkinnon tavoitteet ja työelämän ajankohtaiset tarpeet. Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 400 euroa ja se laskutetaan kahdessa erässä koulutuksen alettua. Mikäli suoritat yksittäisiä tutkinnon osia, opiskelumaksu on 100 euroa tutkinnon osaa kohden. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Parviainen Tiina

Opinto-ohjaaja

+358406361237

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ammattitutkinto, audiovisuaalinen viestintä (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ammattitutkinto, audiovisuaalinen viestintä (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu