Kansanopistot

Visuaalinen journalismi ja valokuvaus

HEO Kansanopisto, paikassa Helsinki
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Visuaalinen journalismi ja valokuvaus

Visuaalinen journalismi ja valokuvaus

Visuaalisen journalismin opinnoissa hankitaan perustiedot ja taidot digitaalisesta valokuvauksesta ja erityisesti journalistisesta valokuvauksesta.Opiskelijat perehtyvät lukuvuoden aikana journalistisen valokuvauksen työprosessiin, tekniikkaan ja ilmaisuun. Lisäksi ohjelmassa on graafisen suunnittelun ja taidevalokuvan opintokokonaisuudet sekä videotyön kurssit.

Opintojen sisältö

Opinnoissa keskitytään kuvajournalismin työprosessiin, tekniikkaan ja kuvalliseen ilmaisuun. Keskeisiä opetusaineita ovat

  • uutis- ja reportaasikuvaus,
  • henkilökuvaus ja urheilukuvaus sekä
  • digitaalinen kuvankäsittely.

Opiskelijoilla on käytössä opiston ajanmukaiset tietokoneet ja digitaaliset ohjelmat sekä kuvausstudio. Opetukseen sisältyy myös graafisen suunnittelun perusteita, omaehtoinen valokuvaus ja videokurssit.

Journalismiopiskelijat toteuttavat keväällä kuukauden mittaisen lopputyöprojekti Trombitin, ja koko lukuvuoden päättää työharjoittelujakso (kuusi viikkoa).

Opetusmenetelmä

Opetusmenetelmä HEOn mediaopinnoissa on käytäntöpainotteinen. Teemme runsaasti harjoitustehtäviä ja yhteistyöprojekteja. Kokemuksesta tiedämme, että tekemällä oppiminen on mielekäs ja tehokas tapa uusien taitojen opiskelussa. Harjoitustöiden palautuskeskustelut tukevat oppimista ja havainnollistavat opetusta. Tuemme visuaalisen journalismin opinnoissa opiskelijoiden omatoimisuutta, rohkeutta ja luovuutta. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Visuaalinen journalismi ja valokuvaus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu on maksullista, kysy lisätietoja suoraan oppilaitoksesta

Opiskelumaksu voidaan maksaa myös erissä. Kirjautumismaksu peritään opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä ennen opintojen aloittamista.

Opiskeluun sisältyy yksi lämmin ateria lähiopetuspäivinä arkipäivisin. Asuntolassa asuville kuuluvat lisäksi aamupala ja lounas.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Visuaalinen journalismi ja valokuvaus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
HEO Kansanopisto
Kirstinkatu1
00530 Helsinki

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää...

Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu