Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ingenjör (YH) | Maskinteknik | dagstudier

Högskolan på Åland
Yhteenveto
4 vuotta
ruotsi
Hösten
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan
   
Heltid
Maarianhamina
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Ingenjör (YH) | Maskinteknik | dagstudier

Ingenjörsutbildningen inom maskinteknik omfattar studier i energi-, fartygsmaskin och marinteknik. Den ger teoretiska grundkunskaper om funktion och dimensionering av främst fartygstekniska system men också system inom annan landbaserad industri. Utbildningen ger stora möjligheter i och med integrerad praktik och praktisk tillämpning av de arbetsuppgifter som finns i dessa industrier.

Eftersom dessa teknikområden utvecklas snabbt, betonas förmågan att självständigt finna nödvändig kunskap som grund för att upprätthålla aktuella kunskaper i yrkeslivet.

Studierna inriktas mot behörighet för arbete inom fartygs- men också inom kraftverksdrift, samt mot en allmän ingenjörskompetens inom energi- och marinteknikens område. Med lämpliga valfria studier fyller utbildningen således gällande myndighetskrav på teoretisk utbildningsgrund för övermaskinmästarbehörighet inom fartygsdrift enligt STCW 2010 Regulation III/2

Utbildningsprogramet för maskinteknik passar dig som är intresserad av teknik och problemlösning. Du studerar bland annat energi-, fartygs och elektrotekniskaämnen, samt ekonomi. Utbildningen varvar teori med praktik i högskolans simulatorer, ombord på vårt skolfartyg och ombord på fartyg i inernationell trafik. Maskintekniksutbildningen vid Högskolan på Åland följer internationella bestämmelser (STCW-konventionen) och erbjuder mångsidig praktik under studietiden.

Hakeminen ja kelpoisuus

Ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Ingenjör (YH), Insinööri (AMK)

Högskolan på Åland

Högskolan på Åland

Högskolan på Åland

Högskolan på Åland är en liten högskola som inledde sin verksamhet den 1 januari 2003. Småskaligheten och närheten mellan studerande och anställda är ett kännetecken för Högskolan på Åland liksom den vackra miljön i sjöfartsstaden Mariehamn. Inom Högskolan på Åland...


Lue lisää oppilaitoksesta Högskolan på Åland ja katso koulutustarjonta täältä

Kontaktuppgifter till Högskolan på Åland

Högskolan på Åland

Neptunigatan 17
AX-22111 Mariehamn

Arvioinnit

Ingenjör (YH) | Maskinteknik | dagstudier ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla rakennetaan tulevaisuutta

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden, kuten ilmastonmuutoksen, ratkaisemisessa. Haasteita ratkomaan tarvitaan parhaat osaajat!