Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ingenjör (YH) | Maskinteknik | dagstudier

Högskolan på Åland
Yhteenveto
4 vuotta
ruotsi
Hösten
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan
   
Heltid
Maarianhamina
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Ingenjör (YH) | Maskinteknik | dagstudier

Ingenjörsutbildningen inom maskinteknik omfattar studier i energi-, fartygsmaskin och marinteknik. Den ger teoretiska grundkunskaper om funktion och dimensionering av främst fartygstekniska system men också system inom annan landbaserad industri. Utbildningen ger stora möjligheter i och med integrerad praktik och praktisk tillämpning av de arbetsuppgifter som finns i dessa industrier.

Eftersom dessa teknikområden utvecklas snabbt, betonas förmågan att självständigt finna nödvändig kunskap som grund för att upprätthålla aktuella kunskaper i yrkeslivet.

Studierna inriktas mot behörighet för arbete inom fartygs- men också inom kraftverksdrift, samt mot en allmän ingenjörskompetens inom energi- och marinteknikens område. Med lämpliga valfria studier fyller utbildningen således gällande myndighetskrav på teoretisk utbildningsgrund för övermaskinmästarbehörighet inom fartygsdrift enligt STCW 2010 Regulation III/2

Utbildningsprogramet för maskinteknik passar dig som är intresserad av teknik och problemlösning. Du studerar bland annat energi-, fartygs och elektrotekniskaämnen, samt ekonomi. Utbildningen varvar teori med praktik i högskolans simulatorer, ombord på vårt skolfartyg och ombord på fartyg i inernationell trafik. Maskintekniksutbildningen vid Högskolan på Åland följer internationella bestämmelser (STCW-konventionen) och erbjuder mångsidig praktik under studietiden.

Hakeminen ja kelpoisuus

Ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Ingenjör (YH), Insinööri (AMK)

Högskolan på Åland

Högskolan på Åland

Högskolan på Åland

Högskolan på Åland är en liten högskola som inledde sin verksamhet den 1 januari 2003. Småskaligheten och närheten mellan studerande och anställda är ett kännetecken för Högskolan på Åland liksom den vackra miljön i sjöfartsstaden Mariehamn. Inom Högskolan på Åland...


Lue lisää oppilaitoksesta Högskolan på Åland ja katso koulutustarjonta täältä

Kontaktuppgifter till Högskolan på Åland

Högskolan på Åland

Neptunigatan 17
AX-22111 Mariehamn

Arvioinnit

Ingenjör (YH) | Maskinteknik | dagstudier ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.