Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Tietojärjestelmätiede

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
3+2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kandi- ja maisteriohjelmat

Tietojärjestelmätiede

Tavoite

Digitalisaation myötä yrityksillä on kasvava tarve asiantuntijoille, jotka osaavat yhdistää informaatioteknologian, ymmärryksen yksilöiden tarpeista ja liiketoiminnan lainalaisuudet. Tietojärjestelmätieteilijä on moniosaaja, joka ymmärtää teknologisia ilmiöitä teknisestä, liiketoiminnallisesta ja inhimillisestä näkökulmasta sekä osaa suunnitella ja osaa kehittää palveluita ja järjestelmiä organisaatioiden toiminnan parantamiseksi ja kuluttajatarpeiden tyydyttämiseksi. 

Kandidaattiohjelman tavoitteena on kehittää opiskelijoiden käsitteellistä ymmärrystä oppiaineen käsitteistä ja menetelmistä sekä kehittää opiskelijoiden taitoja teknologian arvioimiseksi, suunnitteluun ja rakentamiseen. Tietojärjestelmätieteen opetus ja tutkimus keskittyvät esimerkiksi tietojärjestelmien kehittämiseen, ihmisen ja tietokoneen väliseen vuorovaikutukseen, teknologian käyttöön ja omaksumiseen arjessa, palveluliiketoimintaan, kyberturvallisuuteen, ohjelmistoliiketoimintaan sekä tietohallintoon.

Maisteriohjelman tavoitteena on kehittää opiskelijoiden ymmärrystä tieteenalan tutkimustuloksista ja niiden soveltamisesta käytäntöön, kehittää opiskelijoiden taitoja IT-alan asiantuntija- ja johtotehtäviin sekä kehittää opiskelijoiden kykyjä tieteelliseen ajatteluun ja analyyttiseen työhön.

Tietojärjestelmätieteen koulutusohjelmissa opetetaan ja kasvatetaan seuraavan sukupolven innovoijia, status quon haastajia ja IT-alan päättäjiä. Meille opiskelija on yksilö, joka käy aktiivisesti oppimaan kokonaisuuksia ja joka antaa 100 prosenttia itsestään hänelle annettujen haasteiden ratkaisemiseksi. Hae nyt yhteen maailman suurimmista tietojärjestelmätieteen ohjelmista!

Koulutuksen sisältö

Suoritat opintoja tietojärjestelmätieteessä sekä kauppatieteissä, minkä lisäksi suoritat viestintä- ja kieliopintoja.

Tietojärjestelmätieteen opinnoissa opit suunnittelemaan ja toteuttamaan ohjelmistoja ja tietojärjestelmiä. Lisäksi opinnot kehittävät taitoja IT-projektien hallintaan ja liiketoiminnan kehittämiseen informaatioteknologian avulla. Tietojärjestelmätieteen opinnot ovat käytännönläheisiä ja kehittävät sekä tietoja että käytännön taitoja.

Tutkintoosi kuuluu myös kauppatieteen opintoja (esimerkiksi liiketoimitaosaamisen perusteet tai taloustiede). Lisäksi opintoihisi sisältyy yleisopintoja, jotka antavat sinulle valmiuksia tiedeyhteisössä ja työelämässä toimimiseen.

Halutessasi voit suorittaa myös muita opintokokonaisuuksia ja vapaavalintaisia opintoja. Osan opinnoista voit suorittaa ulkomailla opiskelijavaihdon aikana.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden kandidaatti ja maisteri

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Arvioinnit
Tietojärjestelmätiede ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.