Kandi- ja maisteriohjelmat

Tietojärjestelmätiede

Jyväskylän yliopisto, paikassa Jyväskylä
Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Tietojärjestelmätiede

Digitalisaation myötä yrityksillä on kasvava tarve asiantuntijoille, jotka osaavat yhdistää informaatioteknologian, ymmärryksen yksilöiden tarpeista ja liiketoiminnan lainalaisuudet. Tietojärjestelmätieteilijä on moniosaaja, joka ymmärtää teknologisia ilmiöitä teknisestä, liiketoiminnallisesta ja inhimillisestä näkökulmasta sekä osaa suunnitella ja kehittää palveluita ja järjestelmiä organisaatioiden toiminnan parantamiseksi ja kuluttajatarpeiden tyydyttämiseksi.

Tietojärjestelmätieteen opinnoissa opitaan suunnittelemaan ja toteuttamaan ohjelmistoja ja tietojärjestelmiä. Lisäksi opinnot kehittävät taitoja IT-projektien hallintaan ja liiketoiminnan kehittämiseen informaatioteknologian avulla. Tietojärjestelmätieteen opinnot ovat käytännönläheisiä ja kehittävät sekä tietoja että käytännön taitoja.

Kandidaatti- ja maisteriohjelmassa suoritetaan opintoja tietojärjestelmätieteessä sekä kauppatieteissä (esimerkiksi liiketoimintaosaamisen perusteet tai taloustiede), minkä lisäksi tutkintoihin kuuluu viestintä- ja kieliopintoja. Lisäksi opintoihin sisältyy yleisopintoja, jotka antavat valmiuksia tiedeyhteisössä ja työelämässä toimimiseen. Tutkintoon voi suorittaa myös muita opintokokonaisuuksia ja vapaavalintaisia opintoja. Osan opinnoista voi suorittaa ulkomailla opiskelijavaihdon aikana.

Tietojärjestelmätieteen koulutusohjelmissa koulutetaan seuraavan sukupolven innovoijia, status quon haastajia ja IT-alan päättäjiä. Meille opiskelija on yksilö, joka käy aktiivisesti oppimaan kokonaisuuksia ja joka käyttää aikaansa hänelle annettujen haasteiden ratkaisemiseksi. Hae nyt yhteen maailman suurimmista tietojärjestelmätieteen ohjelmista!

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden kandidaatti ja maisteri

Jyväskylän yliopisto
Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu