Sivuston käyttötapa: Mobiili

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | Insinööri | YAMK

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1–2 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Joensuu
Ylemmät AMK-tutkinnot

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | Insinööri | YAMK

Tavoite

Insinööriksi (ylempi AMK) valmistuttuasi olet teknologiaosaamisen johtamisen osaaja, jolla on valmiudet ja kyky ottaa vastuu työyhteisöjen johtamisesta sekä kehittämisestä. Vahvistat oman asiantuntijuusalueesi tietoperustaa, opit ymmärtämään strategiseen suunnitteluun ja muutosprosesseihin liittyviä ilmiöitä sekä suhteuttamaan omaa johtamistoimintaasi niihin.

Teknologiaosaamisen johtamisen insinöörinä (ylempi AMK) osaat ennakoida organisaation toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia ja arvioida niiden vaikutuksia organisaation strategiatyössä. Teet organisaation kannalta tarkoituksenmukaisia valintoja. Tunnistat organisaation kehittämistarpeita ja arvioit sekä valitset tarkoituksenmukaisia kehittämistoimenpiteitä.

Koulutuksen sisältö

Teknologiaosaamisen johtamisen opintosisältöjä ovat itsensä johtaminen, johtajuuden arvot ja johtajana kehittyminen, strateginen suunnittelu ja johtaminen sekä ennakoivan johtamistyöskentelyn menetelmät. Lisäksi opintosisältöinä ovat kehittämistoiminnan tai vaihtoehtoisesti kansainvälisen kehittämistoiminnan osaaminen ja henkilöstöresurssien johtaminen. Vapaavalintaisia opintoja voivat olla esimerkiksi Sustainable Management, Success Strategies in SME:s sekä laadunhallinta ja toiminnanohjaus. Osa opinnoista toteutetaan yhdessä Karelian muiden yamk-opintojen kanssa.

Kareliassa joustavoitat opiskeluasi käyttämällä omaa tietokonettasi.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK), Metsätalousinsinööri (YAMK)

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Arvioinnit

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | Insinööri | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla rakennetaan tulevaisuutta

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden, kuten ilmastonmuutoksen, ratkaisemisessa. Haasteita ratkomaan tarvitaan parhaat osaajat!