Sivuston käyttötapa: Mobiili

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus (YAMK) | monimuotototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1–2 vuotta
Syksy
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Joensuu
Ylemmät AMK-tutkinnot
Insinööriopiskelijoita

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus (YAMK) | monimuotototeutus

Kyky ennustaa toimintaympäristön muutoksia ja reagoida niihin on tulevaisuuden johtajan ehkä tärkein ominaisuus. Erityisen suuri merkitys strategisella osaamisella on teknologiapuolella, jossa toimintaa täytyy usein pystyä suunnittelemaan useiksi vuosiksi eteenpäin.

Tutkinnon tavoitteena on syventää teorian soveltamista oman tai muun valitsemasi organisaation käytäntöön. Opinnäytetyö perustuu ajankohtaiseen työelämän kehittämisideaan tai -ongelmaan, ja se toteutetaan yhdessä työelämän kanssa. Pääosa opinnoista suoritetaan etäopintoina itsenäisesti työskennellen ja verkkoa hyödyntäen. 

Valmiudet johtamis- ja kehitystyöhön

Kareliassa insinöörin ylemmän amk-tutkinnon suoritettuasi osaat ennakoida organisaatiosi toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia. Lisäksi osaat tunnistaa olennaiset kehittämistarpeet ja tehdä tarkoituksenmukaisia valintoja. 

Sinulla on myös valmiudet ja kyky ottaa vastuu johtamis- ja kehitystyöstä.

Valmistuttuasi toimit erilaisissa yritysten, julkishallinnon tai kolmannen sektorin asiantuntijatehtävissä esimerkiksi kehityspäällikkönä, projektipäällikkönä, tuotepäällikkönä, laatupäällikkönä, toimitusjohtajana tai yrittäjänä.

Koulutuksen toteutus

Monimuotototeutus, jossa keskimäärin 2–4 lähipäivää kuukaudessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus (YAMK) | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus (YAMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus (YAMK) | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus (YAMK) | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: