Aulapalvelun osaaja (60 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Kerava
Ammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Aulapalvelun osaaja (60 osp)

Turvallisuusosaamista aula- ja monipalvelutyöhön!

Koulutus syventää osaamista aula- ja virastotyön monipuolisissa tehtävissä. Painopiste opinnoissa on käytännön työssäoppimisen lisäksi turvallisuusosaamisessa. Koulutuspäivien lisäksi syvennät osaamistasi työssäsi ja opiskelemalla henkilökohtaisen tarpeesi mukaan verkkoaineistoja. Suoritettava Aula- ja monipalvelut (60 osp) on yksi tutkinnon osa liiketoiminnan ammattitutkinnosta. Halutessasi voit jatkaa opintoja ja suorittaa koko liiketoiminnan ammattitutkinnon.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön

Sopiiko tämä koulutus minulle?

Koulutus sopii sinulle, joka työskentelet esimerkiksi aulan tai viraston työtehtävissä. Koulutuksessa merkittävä osa oppimisesta tapahtuu alan työpaikalla joko koulutus- tai oppisopimuksella. Jos et ole jo alan töissä, sinun tulee itse etsiä alan työ- tai harjoittelupaikka opintojen ajaksi.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 4 – 5 kuukautta.

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena. Koulutuksen ajaksi solmitaan koulutus- tai oppisopimus alan työpaikan kanssa. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen lisäksi koulutus sisältää lähiopetusta ja Teams-etäopetusta sekä verkkotehtäviä. Kontaktiopetus järjestetään seuraavan kerran elo-syyskuussa 2023, mutta kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä heti tai laittaa hakemus, niin sovitaan henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta.

Kysy lisää!

Nuotiomaa Irmeli

Opettaja

+358 401 745 437

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aulapalvelun osaaja (60 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aulapalvelun osaaja (60 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Aulapalvelun osaaja (60 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Aulapalvelun osaaja (60 osp) täytä seuraavat tiedot: