Ammattitutkinnot

Kuormausnosturin käyttö asennustyössä

Keuda, paikassa Kerava
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kuormausnosturin käyttö asennustyössä

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Pätevöidy kuormausnosturin käyttäjäksi!

Tämän tutkinnon osan hyväksytty suorittaminen antaa oikeuden ja valmiudet työskennellä kuormausnosturilla asennustyössä. Koulutuksen aikana käydään läpi yli 25 tonnimetrin kuormausnosturin käyttö erilaisissa nostotilanteissa sekä nosturin päivittäishuollot ja toimintakokeet.

Suoritettava tutkinnon osa Kuormausnosturin käyttö asennustyössä on Valtioneuvoston asetuksen (VNA 403/2008) 14 §:n 2 momentin mukaisesti suoritettava, kun käyttää työssään kuormamomentiltaan yli 25 tonnimetrin kuormausnosturia muuhun kuin pääasiassa ajoneuvon kuormaamiseen.

Koulutuspäivästä saa myös kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusmerkinnän Traficomin rekisteriin. Suorittamalla näytön saat todistuksen tutkinnon osan suorittamisesta sekä virallisen luvan kuormausnostimen käyttöön. Koulutus sopii sinulle, jos käytät työssäsi kuormausnosturia ja sinulla on C-luokan ajokortti. Lisäksi sinulla tulee olla suoritettuna hätäensiapukurssi ja työturvallisuuskorttikoulutus.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Kuormausnosturin käyttö asennustyössä (30 osp). Tutkinnon osa Maarakennusalan ammattitutkinnosta (150 osp).

Laajuus ja kesto

30 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Koulutus sisältää yhden lähiopetuspäivän ja näytön omalla alan työpaikalla.

Kenelle

Sinulla on alan perustutkinto tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka tällä hetkellä. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan Logistiikka-alan perustutkintoon. Hakiessasi tähän koulutukseen sinun tulee täyttää tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset.

Kustannukset

Toteutamme koulutuksen tällä hetkellä oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Ajankohta

Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä että ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Roininen Sari

Opettaja

+358401745552

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuormausnosturin käyttö asennustyössä, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuormausnosturin käyttö asennustyössä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu