Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammatilliset perustutkinnot
Ei arviointeja

Logistiikan perustutkinto (180 osp)

Keuda, paikassa Kerava (+1 sijaintia)
Pituus
2 – 3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+5 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus, Monimuotototeutus
Pituus
2 – 3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+5 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus, Monimuotototeutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Logistiikan perustutkinto (180 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Logistiikan osaaja hallitsee asiakaspalvelun ja tavaran käsittelyn!

Keudassa voit opiskella joko kuorma-autonkuljettajaksi, yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi, palvelulogistiikkatyöntekijäksi tai linja-autonkuljettajaksi. Pääset harjoittelemaan nykyaikaisilla koneilla ja laitteilla opintojen aikana. Oppilaitoksemme sijainti on loistava, sillä lähistöllä on paljon alan työpaikkoja, joihin voit työllistyä tutkinnon suoritettuasi.

Kuorma-autonkuljettajana kuljetat tavaraa kaupan ja teollisuuden tarpeisiin. Voit myös huolehtia teiden ja katujen kunnossapidosta sekä jätehuollosta. Työ on paljon muutakin kuin ajamista – iso ja näkyvä osa siitä on asiakaspalvelu. Ammattitaitoosi kuuluu taloudellinen ja ennakoiva ajotapa, ohjeiden ja säännösten hallinta. Vaarallisten aineiden kuljetuksiin liittyvien erityissäädösten tuntemus ja kokeen hyväksytysti suorittaminen on vaatimuksena. Jos sinulla on sopiva työpaikka ja C-luokan ajokortti, voit suorittaa myös yhdistelmäajoneuvonkuljettajan koulutuksen.

Linja-autonkuljettajana toimit liikenteessä turvallisesti ja vastuullisesti ennakoiden erilaisia liikennetilanteita. Otat ajotavassasi huomioon matkustajien ja matkatavaroiden vaikutuksen ajamiseen. Kohtaat erilaisia asiakkaita ja olet asiakaspalvelun ammattilainen. Työhön kuuluu myös asiakkaiden suorittamien maksujen ja maksutapojen valvonta ja käyttö. Kuljettajana hallitset tilausliikenteen kuljetukset ja tunnet kaupunki- ja seutuliikenteen linjaston. Voit toimia myös esimerkiksi koululais-, palvelu- ja kaukoliikenteen reiteillä.

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajana kuljetat ajoneuvoyhdistelmällä tavaraa kaupan ja teollisuuden tarpeisiin. Työ on paljon muutakin kuin ajamista – iso ja näkyvä osa siitä on asiakaspalvelu. Ammattitaitoosi kuuluu taloudellinen ja ennakoiva ajotapa, ohjeiden ja säännösten hallinta sekä vaarallisten aineiden kuljetuksiin liittyvien erityissäädösten tuntemus. Yhdistelmäajoneuvonkuljettajalla on CE-ajo-oikeus.

Palvelulogistiikkatyöntekijänä hallitset sisälogistiikan työtehtävät, kuten tavaran vastaanoton, tarkastuksen ja hyllytyksen, keräilyn, pakkaamisen ja lähetyksen. Käytät työssäsi trukkia ja hallitset erilaiset tietojärjestelmät. Toimit myös asiakaspalvelutehtävissä tilausten vastaanotossa ja luovutuksessa.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Päiväkoulutus kestää keskimäärin 2 – 3 vuotta ja monimuotokoulutus keskimäärin 1 – 1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Kysy lisää!

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Tutustu koulutukseen ja toimintaamme

Millaista logistiikan opiskelu on Keudassa? Käy tutustumassa Sarviniitynkadun toimipisteen logistiikkaopiskelijoiden arkeen somessa:

Keuda Logistiikka

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logistiikan perustutkinto (180 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 5 toteutusta

Joustavasti

 • Lähiopetus
 • Kerava
 • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

 • Monimuotototeutus
 • Kerava
 • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

 • Oppisopimuskoulutus
 • Kerava
 • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

 • Lähiopetus
 • Mäntsälä
 • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

 • Oppisopimuskoulutus
 • Mäntsälä
 • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan perustutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu