Erikoisammattitutkinnot

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Keuda, paikassa Kerava
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Edistä palvelulogistiikan strategista kehitystä!

Palvelulogistiikassa toimit alan strategisissa asiantuntijatehtävissä. Työskentelet talouden, kustannustehokkuuden ja laadunhallinnan tai asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Kehität työssäsi logistiikan toimintoja.

Keudassa pääset kehittämään oman työpaikkasi toimintaa jo opintojen aikana. Tarjoamme loistavat puitteet opiskeluun, jossa voit verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa.

Tutkinnosta valmistuttuasi voit toimia asiantuntijana ja esimiehenä sekä hankintoihin liittyvissä tehtävissä. Työpaikkoja voivat olla logistiikkakeskukset, yritysten, myymälöiden ja verkkokauppojen varastot, tukkuvarastot sekä logistiikkaterminaalit. Tutkinto mahdollistaa myös opetustyötehtävissä toimimisen, esimerkiksi ammatillisessa koulutuksessa.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos sinulla on jo työkokemusta palvelulogistiikan alalta ja toimit parhaillaan alan esimies-, kehittämis- tai strategisen työnjohdon tehtävissä.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena verkko-opintoina hyödyntäen digitaalista Pinja-oppimisympäristöä. Koulutus sisältää kirjallisia tehtäviä sähköisessä Pinjassa.

Opinnoissa voi suuntautua joko toimitusketjun hallintaan tai varastologistiikkaan. Tällä hetkellä emme järjestä lastinkäsittelyn osaamisalan opetusta.

Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Maksaako tämä koulutus?

Toteutamme koulutuksen oppi- tai koulutussopimuksella, jolloin koulutus on maksutonta. Tarvitset oman tietokoneen opintojen ajaksi.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Sovi oppisopimuksesta työnantajasi kanssa ennen kuin haet koulutukseen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Järvinen Jani

Opettaja

+358504150902

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Ala-Turkia Sarisirkku

Opinto-Ohjaaja

+358504758615

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto (180 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu