🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Ammattitutkinnot

Talonrakennusalan ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Talonrakennusalan ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Talonrakennusalan ammattilainen hanskaa rakentamisen!

Talonrakennusalan ammattilaisena työskentelet itsenäisesti ja tehokkaasti. Otat huomioon asiakkaan vaatimukset ja työn jälkesi on korkealaatuista. Sovellat opittua tietoa ja taitoa ratkaistaksesi työtehtäviin liittyviä ongelmia. Opastat muita ja valvot muiden työtehtäviä. Ammattitaitosi ansiosta toimit usein työryhmäsi vetäjänä. Suunnittelet työalueen töitä, viestit ja tuotat tarvittaessa tehtäviin liittyviä tekstejä.

Keudassa voit opiskella talonrakennusalan ammattitutkinnon joustavasti työn ohessa. Opinnot tapahtuvat pääsääntöisesti rakennustyömailla. Tutkinnon ohessa voit hankkia myös erikoisosaamista monipuolisesti muilta aloilta, joista on hyötyä rakennusalalla.

Tutkinnon suorittaneena voit toimia esimerkiksi betoni-, puu-, metalli- tai muurattujen rakenteiden asennus- ja korjausrakennustöissä. Voit erikoistua mm. teline- tai asbestitöihin. Tyypillisimpiä työpaikkoja ovat mm. rakennusalan ja rakennusteollisuuden yritykset sekä rakennustarvikeliikkeet. Voit myös toimia yrittäjänä.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos olet jo käynyt rakennusalan perustutkinnon tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Sinulla on myös riittävästi kertynyttä työkokemusta. Sinulla ei ole pakko olla alan työpaikkaa hakeutumisvaiheessa. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, niin voit käydä tutustumassa Rakennusalan perustutkintoon tästä.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena pääsääntöisesti omalla talonrakennusalan työpaikalla. Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 200 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 100 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Huuhtanen Tiina

Opinto-Ohjaaja

+358504344121

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Koski Aki

Opettaja

+358400434376

Järvenpää, Wärtsilänkatu 7

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Aiheesta lisää:

Kuuntele aiheesta Keudan Kohti unelma-ammattia -podcastista

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talonrakennusalan ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talonrakennusalan ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu