Ammatillinen koulutus

Tekstiili- ja muotialalle suunnattu lähiesihenkilötyön ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tekstiili- ja muotialalle suunnattu lähiesihenkilötyön ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Kehitä ammattitaitoasi ja verkostoidu tekstiili- ja muotialan osaajien kanssa!

Tämän käytännönläheisen koulutuksen avulla kehität omaa osaamistasi ja tiimisi toimintaa. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden tarkastella omaa lähiesihenkilötyötä ja saada siihen vertaistukea alan muilta osaajilta.

Koulutuksen aikana saat oivalluksia ja lisäoppia viestintä- ja työyhteisötaitoihin, valmentavaan esihenkilötyöhön, perehdyttämiseen sekä työryhmäsi toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen huomioiden taloudelliset ja lakisääteiset näkökulmat.

Saat palautetta omasta työstäsi ja runsaasti tukea osaamisesi kehittämiseen ja omien vahvuuksiesi löytämiseen sekä omasta hyvinvoinnistasi huolehtimiseen. Laadimme sinulle henkilökohtaisen opintosuunnitelman huomioiden aikaisemmat koulutuksesi ja työkokemuksesi. Hyödynnämme opetuksessa mielenkiintoisia ja monipuolisia opetusmenetelmiä. Koulutuspäivissä on mukana asiantuntijoita alan yrityksistä ja Suomen tekstiili- ja muotiliitosta.

Mitä osaamista tarvitset juuri nyt lisää tiimisi ja itsesi kehittämiseen?

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Todella selkeästi ja johdonmukaisesti pidettyjä mielenkiintoisia koulutuksia. Osallistavia, ryhmätyöt ovat todella tärkeitä, sillä niissä pääsee jakamaan ajatuksia muiden kanssa. Annetut tehtävät ovat olleet hyviä, koska niissä on oikeasti tullut pohdittua esimiestoimintaansa.

Koulutukseen osallistuneen palaute

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Koulutus sopii sinulle, joka toimit tällä hetkellä esimerkiksi myymälä- tai tuotantopäällikkönä, palveluohjaajana tai -esihenkilönä, tuotantovastaavana tai työhön osallistuvana työryhmän lähiesihenkilönä. Tutkinnon suorittaminen edellyttää työryhmän tai tiimin päivittäistä ohjaamista.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää noin vuoden. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena. Opiskelu tapahtuu työn ohessa ja koulutus kestää keskimäärin noin vuoden. Koulutus toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena. Koulutukseen sisältyy kolme lähipäivää sekä kolmen tunnin mittaisia verkkokoulutuksia. Kuljemme mukanasi koko koulutuksen ajan ohjaten ja sparraten! Lähiopetus pidetään Keudan Järvenpään toimipisteessä Tuusulanjärven rannalla. Seuraava toteutus alkaa 6.11.2024.

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppisopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 400 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 150 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Koulutukseen on jatkuva haku. Aloitus sovitaan kanssasi, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Vastuuopettaja selkeästi ja johdonmukaisesti ohjannut eteenpäin ja ollut tukena opinnoissa. Paljon antaa aina mietittävää ja haastaa todella hyvin antamaan vielä vähän enemmän.

Koulutukseen osallistuneen palaute

Kysy lisää!

Nenonen Mari

Opettaja

+358505926323

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358401744434

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Tutkinnon aikaisempi nimi on Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekstiili- ja muotialalle suunnattu lähiesihenkilötyön ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekstiili- ja muotialalle suunnattu lähiesihenkilötyön ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 19 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
4/5
Koulutukseen osallistunut
16 touko 2023

Koulutuksessa sopivassa suhteessa asiantuntijoiden puheenvuoroja, ryhmätöitä jne.

5/5
Koulutukseen osallistunut
16 touko 2023

Ulkopuoliset asiantuntijat ovat olleet erittäin hyviä. On kiva kuulla eri alojen käytäntöjä eri asioissa.

5/5
Koulutukseen osallistunut
16 touko 2023

KEUDAn opettajat dynaamisia ja opetus mielenkiintoista

Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu