Sivuston käyttötapa: Mobiili

Koulutus-Center

Koulutus-Center


Koulutus-Center muodostuu great cut academy -kampaajakoulusta, great cut academy -parturikoulusta, make-up artist academy -maskeerauskoulusta, styling academy -stylistikoulusta, citybeauty academy -kosmetologikoulusta. Hiusmuotoilukoulu ja maskeerauskoulu ovat jo vuodesta 1985 toimineet alan johtavina yksityiskouluina Suomessa. Oppilaitoksessa voit suorittaa myös useita kauneudenhoitoalan lyhytkursseja.

Parturiksi, kampaajaksi tai meikkaaja-maskeeraajaksi?

Parturin tai kampaajan ja meikkaaja-maskeeraajan ammattitaidon pohjana ovat luovuus, taito, tyylitaju ja tekniikan hallitseminen. Ammatteihin tarvitaankin nimenomaan käytännön valmiudet hallitsevia ammattilaisia sekä persoonia, joilla on kyky kuunnella asiakasta, vilpitön halu tehdä työnsä hyvin sekä innostus itsensä kehittämiseen. Tästä syystä myös alan opetus Koulutus-Centerissä perustuu pitkälti käytännönläheisyyteen ja jatkuvaan oppimiseen.

Kauneudenhoitoalan koulutus

Koulutus-Centerin opetusohjelmat ovat kehittyneet vuosien mittaan huippuunsa ja monet koulusta valmistuneet hiusmuotoilijat ja meikkitaiteilijat työskentelevätkin alansa parhailla paikoilla. Hyviin oppimistuloksiin päästään työstään innostuneiden kouluttajien ja havainnollistavan ja henkilökohtaisen opetuksen avulla. Koulutus on tehokasta ja intensiivistä ja siksi myös nopea, taloudellinen ja tehokas tapa valmistua ammattiin. Koulutuksen aikana perehdytään myös yrittämiseen ja oman liikkeen perustamiseen ja toimintaan.

Oppilaitoksen toimipisteet sijaitsevat Helsingin keskustassa ja Tampereen keskustassa. Great cut academy–parturikampaamokoulun, make-up artist academy–maskeerauskoulun ja citybeauty academy -kosmetologikoulun opiskelijat ovat oikeutettuja hakemaan Kelan myöntämää opintotukea sekä edullista opintolainaa. Opiskelu työttömyysetuudella voi olla mahdollista.

Valmistuttuaan opiskelijat saavat opinnoistaan todistuksen ja diplomin. Koulutuksen jälkeen opiskelijoilla on myös mahdollisuus osallistua ammatillisen näyttökokeen suorittamiseen (erillinen maksu).

Kiinnostuitko kauneudenhoitoalan koulutuksista?

Löydät lisätietoa Koulutus-Centerin koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Koulutus-Centerille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Kauneudenhoitoala Paikkakunta
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi Useita (2)
Kauneudenhoitoalan lyhytkurssit Useita (2)
Kosmetologikoulu Helsinki
Make-up artist academy -maskeerauskoulu Useita (2)
Styling academy -stylistikoulu Useita (2)

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Koulutus-Center? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Koulutus-Center

Kalevankatu 12
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.koulutuscenter.com


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 16 arviointiin

Katri H
Työskenneltyäni 18 vuotta asiakaspalvelutyössä, päätin toteuttaa yhden unelmistani ja opiskelin itseni kosmetologiksi. Perustin oman hoitolan heti valmistumisen jälkeen mutta kiinnostus maskeeraajan työtä kohtaan kasvoi kasvamistaan ja jatkoin opiskeluja. Opiskeluaika Tampereen make-up artist academyssa vahvisti visioitani siitä mikä on se om...
Näytä kokonaan
Taru P
Hei, Olen Taru ja kävin great cut academy -parturikampaajakoulun vuosina 2014-15. Koulu on monipuolinen ja opettajat ovat rautaisia ammattilaisia. Koulu antoi minulle opit menestykseen ja koulusta valmistuttuani perustin oman Parturi-Kampaamo HiusStaran Tuusulaan
Taru P
Hei, Olen Taru ja kävin great cut academy -parturikampaajakoulun vuosina 2014-15. Koulu on monipuolinen ja opettajat ovat rautaisia ammattilaisia. Koulu antoi minulle opit menestykseen ja koulusta valmistuttuani perustin oman Parturi-Kampaamo HiusStaran Tuusulaan
Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,8)
Perustuu 16 arviointiin
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Koulutus-Center täytä seuraavat tiedot: