Koulutus-Center

Koulutus-Center


Koulutus-Center muodostuu great cut academy -hiusmuotoilukoulusta, make-up artist -maskeerauskoulusta sekä styling academy -stylistikoulusta. Hiusmuotoilukoulu ja maskeerauskoulu ovat jo vuodesta 1985 toimineet alan johtavina yksityiskouluina Suomessa. Oppilaitoksessa voit suorittaa myös useita kauneudenhoitoalan lyhytkursseja.

Opiskele Koulutus-Centerissä!

Parturi-kampaajaksi tai meikkaaja-maskeeraajaksi?

Parturi-kampaajan ja meikkaaja-maskeeraajan ammattitaidon pohjana ovat luovuus, taito, tyylitaju ja tekniikan hallitseminen. Ammatteihin tarvitaankin nimenomaan käytännön valmiudet hallitsevia ammattilaisia sekä persoonia, joilla on kyky kuunnella asiakasta, vilpitön halu tehdä työnsä hyvin sekä innostus itsensä kehittämiseen. Tästä syystä myös alan opetus Koulutus-Centerissä perustuu pitkälti käytännönläheisyyteen ja jatkuvaan oppimiseen.

Kauneudenhoitoalan koulutus

Koulutus-Centerin opetusohjelmat ovat kehittyneet vuosien mittaan huippuunsa ja monet koulusta valmistuneet hiusmuotoilijat ja meikkitaiteilijat työskentelevätkin alansa parhailla paikoilla. Hyviin oppimistuloksiin päästään työstään innostuneiden kouluttajien ja havainnollistavan ja henkilökohtaisen opetuksen avulla. Koulutus on tehokasta ja intensiivistä ja siksi myös nopea, taloudellinen ja tehokas tapa valmistua ammattiin. Koulutuksen aikana perehdytään myös yrittämiseen ja oman liikkeen perustamiseen ja toimintaan.

Oppilaitoksen toimipisteet sijaitsevat Helsingin keskustassa ja Tampereen keskustassa. Great cut academyn ja make-up artist academyn opiskelijat ovat oikeutettuja hakemaan Kelan myöntämää opintotukea sekä edullista opintolainaa.

Valmistuttuaan opiskelijat saavat opinnoistaan todistuksen ja diplomin. Koulutuksen jälkeen opiskelijoilla on myös mahdollisuus osallistua ammatillisen näyttökokeen suorittamiseen (erillinen maksu).

Kiinnostuitko kauneudenhoitoalan koulutuksista?

Löydät lisätietoa Koulutus-Centerin koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Koulutus-Centerille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Tutustu Koulutus-Centerin järjestämiin monipuolisiin kauneudenhoitoalan koulutuksiin.

Koulutukset - Koulutus-Center

Ammatilliset oppilaitokset
Kauneudenhoitoala Paikkakunta Arvostelut
Great cut academy | hairstylist course in English Useita (2)
Great cut academy -hiusmuotoilukoulu Useita (2)          
(3)
Kauneudenhoitoalan lyhytkurssit Useita (2)
Make-up artist academy -maskeerauskoulu Useita (2)          
(1)
Muotoilu / Käsityö
Styling academy -stylistikoulu Useita (2)
  • = Haastattelu
  • = Videoesittely

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Koulutus-Center.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Koulutus-Center yhteystiedot

Koulutus-CenterKalevankatu 30
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.koulutuscenter.com

Arvostelut

          (5)
makeupartist 2015   |   25.6.2016
Yhdeksän kuukauden meikkaaja-maskeeraajakoulutus make-up artist academyssä on mielestäni todella täysipainoinen kokonaisuus jossa saa hyvän kokonaiskuvan ammatista. Opiskelu on palkitsevaa hyvien kouluttajien ansiosta; ilmapiiri on rento mutta kurinalainen - joka päivä oppii uutta.
          (5)
Tiina N, Tampere   |   7.5.2015
Kaikki on ollut kivaa ja intensiivistä, opiskelu vaatii itseltä aktiivisuutta. Asioissa on edetty nopeasti muttei liian nopeasti. Olen oppinut enemmän kuin etukäteen uskoin. Ryhmässä on paljon erilaisia ihmisiä, tulee ikävä tätä porukkaa. Lukukausimaksu tuli halvemmaksi kuin 3 v ammattikoulussa. Aika on rahaa.
          (5)
Hanna S   |   7.5.2015
Koulussa on rento tunnelma ja mukavat opettajat, joka on todella tärkeää opiskelumotivaation kannalta. Sain jäädä koululle harjoittelemaan valmistumiseni jälkeen mikä on mielestäni todella hyvä juttu. Olen todella tyytyväinen valintaani. Opetus on hyvin intensiivistä.