Sivuston käyttötapa: Mobiili

Koulutus-Center

Koulutus-Center


Koulutus-Center muodostuu great cut academy -kampaajakoulusta, great cut academy -parturikoulusta, make-up artist academy -maskeerauskoulusta, styling academy -stylistikoulusta, citybeauty academy -kosmetologikoulusta. Hiusmuotoilukoulu ja maskeerauskoulu ovat jo vuodesta 1985 toimineet alan johtavina yksityiskouluina Suomessa. Oppilaitoksessa voit suorittaa myös useita kauneudenhoitoalan lyhytkursseja.

Parturiksi, kampaajaksi tai meikkaaja-maskeeraajaksi?

Parturin tai kampaajan ja meikkaaja-maskeeraajan ammattitaidon pohjana ovat luovuus, taito, tyylitaju ja tekniikan hallitseminen. Ammatteihin tarvitaankin nimenomaan käytännön valmiudet hallitsevia ammattilaisia sekä persoonia, joilla on kyky kuunnella asiakasta, vilpitön halu tehdä työnsä hyvin sekä innostus itsensä kehittämiseen. Tästä syystä myös alan opetus Koulutus-Centerissä perustuu pitkälti käytännönläheisyyteen ja jatkuvaan oppimiseen.

Kauneudenhoitoalan koulutus

Koulutus-Centerin opetusohjelmat ovat kehittyneet vuosien mittaan huippuunsa ja monet koulusta valmistuneet hiusmuotoilijat ja meikkitaiteilijat työskentelevätkin alansa parhailla paikoilla. Hyviin oppimistuloksiin päästään työstään innostuneiden kouluttajien ja havainnollistavan ja henkilökohtaisen opetuksen avulla. Koulutus on tehokasta ja intensiivistä ja siksi myös nopea, taloudellinen ja tehokas tapa valmistua ammattiin. Koulutuksen aikana perehdytään myös yrittämiseen ja oman liikkeen perustamiseen ja toimintaan.

Oppilaitoksen toimipisteet sijaitsevat Helsingin keskustassa ja Tampereen keskustassa. Great cut academy–parturikampaamokoulun, make-up artist academy–maskeerauskoulun ja citybeauty academy -kosmetologikoulun opiskelijat ovat oikeutettuja hakemaan Kelan myöntämää opintotukea sekä edullista opintolainaa. Opiskelu työttömyysetuudella voi olla mahdollista.

Valmistuttuaan opiskelijat saavat opinnoistaan todistuksen ja diplomin. Koulutuksen jälkeen opiskelijoilla on myös mahdollisuus osallistua ammatillisen näyttökokeen suorittamiseen (erillinen maksu).

Kiinnostuitko kauneudenhoitoalan koulutuksista?

Löydät lisätietoa Koulutus-Centerin koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Koulutus-Centerille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Tutustu Koulutus-Centerin järjestämiin monipuolisiin kauneudenhoitoalan koulutuksiin.

Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Kauneudenhoitoala Paikkakunta
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi Useita (2)
Kauneudenhoitoalan lyhytkurssit Useita (2)
Kosmetologikoulu Helsinki
Make-up artist academy -maskeerauskoulu Useita (2)
Styling academy -stylistikoulu Useita (2)

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Koulutus-Center? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Koulutus-Center

Kalevankatu 12
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.koulutuscenter.com


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 12 arviointiin

Tiina T
Valmistuin Tampereen make-up artist academy -maskeerauskoulusta vuonna 2011. Koulu antoi mielestäni loistavan pohjan meikkaajan työlle. Opetus koulussa oli rentoa mutta ammattitaitoista ja työharjoittelut opiskelun aikana poikivat töitä kyllä myös jatkossa. Opiskelun jälkeen kouluttauduin myös kampaajaksi sekä ekokampaajaksi ja tein pari vuott...
Näytä kokonaan
Jesssica R
make-up artist academy antoi minulle mainion pohjakoulutuksen kauneusmeikeistä erikoisefekteihin. Opetusjaksot käsittelivät kattavasti eri osa-alueet niin meikkauksesta kuin maskeerauksestakin huippuopettajien johdolla. Minusta koulutuksessa parasta oli käytännönläheisyys ja innostavien opettajien johdolla oli helppo kokeilla kaikkea mahdollista...
Näytä kokonaan
Katarina P
Valmistuin meikkaaja-maskeeraajaksi make-up artist academy -maskeerauskoulusta vuonna 2013 ja olen sen jälkeen tehnyt töitä freelancerina. Koulu antoi laajat perustiedot maskeerauksen eri osa-alueista ja niiden pohjalta oli helppo lähteä kehittämään omia taitoja ja sitä kautta löytyi myös itseä eniten kiinnostavat meikkaustyylit. Pääsin koulun...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,8)
Perustuu 12 arviointiin
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Koulutus-Center täytä seuraavat tiedot: