🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatillinen koulutus

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi

Koulutus-Center, paikassa Helsinki
Pituus
4 kuukautta / 9 kuukautta / 11 kuukautta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
2 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 kuukautta / 9 kuukautta / 11 kuukautta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
2 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja | parturi

Great cut academy -hiusmuotoilukoulu on arvostettu kauneusalan oppilaitos, jonka opiskelijat sijoittuvat hyvin työelämään. great cut academy antaa hyvät valmiudet parturi-kampaajan ammattiin, jossa yhdistyvät itsenäisyys, luovuus, ihmisläheisyys ja ahkeralle tekijälle hyvä tulotaso. Voit osallistua koulutukseen sekä Helsingissä että Tampereella. Tammikuussa 2023 alkaa myös verkkokoulutus jonka opiskelijat kuuluvat opintotuen piiriin - tämä mahdollistaa itsenäisen opiskelun kotoa käsin.

Voit valita joko yhdeksän kuukautta kestävän tutkintoon valmistavan kampaajan ammattiin valmistavan koulutusohjelman tai 11 kuukautta kestävän ohjelman, joka sisältää parturi-kampaajan koulutuksen lisäksi myös kahden kuukauden mittaisen kauneusmeikkaajan koulutuksen. Lisäksi voit valita neljän kuukauden parturi-tutkintoon valmistavan koulutuksen, joka keskittyy miesten hiuksiin.

Parturikampaajakoulutus

Tiivis opetusohjelma keskittyy ammatin kannalta oleellisimpiin asioihin. Lähiopetusta järjestetään maanantaista perjantaihin klo 9–16. Koulutus sisältää muun muassa värjäystekniikoiden, kihartamisen ja asiakaspalvelun opintojen lisäksi työharjoittelua. Yhdeksän kuukauden parturi-kampaajakoulutuksen jälkeen on mahdollisuus jäädä harjoittelemaan koulun opetuskampaamoon sovituksi ajaksi.

Innostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä on palkitsevaa opiskella – opetuksen lähtökohtana ovat jokaisen oppilaan henkilökohtaiset erikoisominaisuudet. Työhön koulutuksen aikana käytetään alan parhaita tuotteita ja välineitä. 

Parturikampaajan lähikoulutus (9 kk) alkaa 2.9.2024 | 7.1.2025

Parturikampaaja-Kauneusmeikkaajan lähikoulutus (11 kk) alkaa  20.5.2024 | 2.9.2024 | 7.1.2025

Parturin lähikoulutus (4 kk)  alkaa 11.11.2024

Valmistuneet työelämässä

great cut academyn opiskelijat ovat kysyttyjä yhteistyökumppaneita monille teattereille, tv-yhtiöille, malli- ja mainostoimistoille, valo- ja videokuvaajille sekä hiusalan yrityksille. Koulutusaikana saat arvokasta kokemusta ja hyviä suhteita siitä maailmasta, jossa valmistuttuasi tulet tekemään työtä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

2 syyskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Katso seuraavien alkavien koulutusten ajankohdat Koulutus-Centerin kotisivuilta. Opintoihin haetaan Koulutus-Centerin kotisivuilta löytyvällä hakulomakkeella. Ota yhteyttä ja tiedustele vapaita opiskelupaikkoja!

Nuorimmat great cut academyn opiskelijat tulevat suoraan peruskoulusta, eikä yläikärajaa hakemiselle ole.

Tutkinto / todistus

Valmistuttuaan opiskelijat saavat opinnoistaan todistuksen ja diplomin. Koulutuksen jälkeen opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon ammattiosaamisen näyttöihin (parturi, kampaaja). Kouluun on jatkuva haku.

Kustannukset

Parturikampaaja (9 kk – 34 opintoviikkoa)

8900 € 

Parturi (4 kk – 16 opintoviikkoa)

5.300 €

Parturikampaaja-Kauneusmeikkaaja/Ehostus (11 kk – 42 opintoviikkoa)

11 500 €

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 10 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
5/5
Olga
12 loka 2022
Excellent education

I moved to Finland from Ukraine and studied in great cut academy Helsinki. I really didn´t waste my money, on the contrary: professional teachers always ready to help, fantastic...

Näytä lisätiedot
5/5
Hero Azizan
12 loka 2022
Paras koulu opiskella kampaajaksi

Mielestäni great cut academy on paras koulu jos haluaa opiskella parturikampaajaksi. Olen oppinut todella nopeasti lukuvuoden aikana ja pystyn itsenäiseen työskentelyyn. Meillä ...

Näytä lisätiedot
5/5
Taru P
01 maalis 2022
Opettajat rautaisia ammattilaisia

Hei, Olen Taru ja kävin great cut academy -parturikampaajakoulun vuosina 2014-15. Koulu on monipuolinen ja opettajat ovat rautaisia ammattilaisia. Koulu antoi minulle opit menes...

Näytä lisätiedot
Koulutus-Center
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

Koulutus-Center

Koulutus-Center muodostuu great cut academy -kampaajakoulusta, great cut academy -parturikoulusta, make-up artist academy -maskeerauskoulusta, styling academy -stylistikoulusta, citybeauty academy -kosmetologikoulusta. Hiusmuotoilukoulu ja maskeerauskoulu ovat jo vuodesta 1985 toimineet alan johtavina yksityiskouluina Suomessa. Oppilaitoksessa voit suorittaa myös useita kauneudenhoitoalan lyhytkursseja. Parturin tai kampaajan ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Koulutus-Center ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu