Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi

Vantaan ammattiopisto Varia
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Vantaa

Alkavat koulutukset
Vantaa
Syksy

Vantaa
Joustavasti

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi

Suorita hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto Variassa ja valmistu parturiksi tai kampaajaksi! Ala vaatii vahvaa, ihmisläheistä palveluasennetta sekä oma-aloitteisuutta, joustavuutta, sitoutumista, aikatauluissa pysymistä ja hyvää henkistä ja fyysistä terveyttä.

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon suorittaneilla on ammattitaito palvella asiakkaita sekä myydä hius- ja kauneudenhoitoalan palveluja ja tuotteita. Variassa voi suunnitella myös omaa yritystoimintaa ja kartuttaa yrittäjyysosaamista. Koulutusta toteutetaan yhdessä alan yritysten kanssa.

Kampaaja palvelee asiakkaita ja myy hiusalan palveluita ja tuotteita. Kampaajaksi kouluttaudut kampaamotyön osaamisalalla.

Kampaajan työssä tarvitaan ihmisläheistä palveluasennetta ja visuaalista hahmotuskykyä sekä halua kehittää osaamista jatkuvasti uudistuvalla alalla.

Moni kampaaja työskentelee yrittäjänä. 

Parturi

Hiusalan ammattilaisena teet arjesta ja juhlasta karvan verran parempaa. Koulutuksessa opit hiusalan palveluiden, myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Pääset tekemään asiakastöitä Varian koulusalongissa.

Opintojen kesto määräytyyhenkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS)mukaan, ja siinä huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Toimipiste

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Hakeminen ja kelpoisuus

Haku yhteishaussa Opintopolussa tai jatkuvassa haussa.

Ammatillisen koulutuksen yhteishaku on tarkoitettu ensisijaisesti hakuvuonna perusopetuksen tai valmentavan koulutuksen päättäville nuorille. Seuraava yhteishaku on keväällä 2023.

Jatkuvassa haussa uusia koulutuksia alkaa läpi vuoden. Jatkuva haku on avoin kaikille hakijoille.

Tutkinto / todistus

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kampaaja tai parturi

Kustannukset

Opinnot ja opintojen suorittamiseen tarvittavat oppikirjat, työvälineet ja materiaalit ovat pääsääntöisesti maksuttomia kunnes opiskelija täyttää 20 vuotta. 

Muutoin kustannukset opintojen aikana ovat yhteensä noin 1 300 euroa. Suurin osa opiskelukustannuksista sijoittuu opintojen alkuun. 

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan ammattiopisto Varia

Variassa järjestetään monimuotoista toisen asteen koulutusta nuorille ja aikuisille. Oppilaitoksesta löydät oman opiskelualasi kuudelta eri alalta, joilta on mahdollista valmistua yli kahteenkymmeneen eri perustutkintoon. Koulutusta järjestetään sekä nuorille että aikuisille.  Ammattiopisto Variasta saat työelämän vaatimat perustaidot, jonka lisäksi käytännön työtehtäviä pääset...


Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Vantaan ammattiopisto Varia yhteystiedot

Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1
01370 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
sivistysvantaa.fi

Arvioinnit
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kampaaja tai parturi täytä seuraavat tiedot: