Sivuston käyttötapa: Mobiili

Vaikuttaako koronavirus opiskelusuunnitelmiisi? Vastaa kyselyymme ja kerro.   Siirry kyselyyn

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Kuortaneen Urheiluopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Monimuotokoulutus
Kuortane
Ammattitutkinnot

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto on koulutuksen reformin myötä uudistettu ammattitutkinto, jossa on yhdistetty Liikunnan ammattitutkinto ja Valmennuksen ammattitutkinto. Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto koostuu nimensä mukaan kahdesta osaamisalasta, jotka valmistavat ammattinimikkeisiin liikuntaneuvoja AT tai valmentaja. 

Koulutuksen sisältö

Pakollinen tutkinnon osa:

  • Ammatillinen toiminta valmentajana               

Valinnaiset tutkinnon osat:

  • Lasten valmentaminen
  • Nuorten valmentaminen
  • Aikuisten valmentaminen

Koulutuksen tavoite

Valmennuksen osaamisalan suorittaneet voi toimia valmennuksen työtehtävissä urheiluseuroissa kilpa- ja huippu-urheilussa, yksilö- ja joukkuelajien valmentajana, erilaisissa valmennuksen toimintaympäristöissä, ammattilaisurheilun organisaatioissa, valmennuskeskuksissa ja urheiluakatemia valmentajana. Tutkintokoulutus suoritetaan oman valmennustyön ohessa.

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS), joka sisältää osaamisen hankkimisen suunnitelman ja urasuunnitelman sekä suunnitelman osaamisen osoittamisesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen on jatkuva haku ja koulutukseen haetaan Kuortaneen Urheiluopiston omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto on tarkoitettu valmentajille, jotka ovat toimineet yksilö- tai joukkuelajien valmentajina ja hankkineet osaamista käytännön valmennustyössä tai huippu-urheilijana. Lajiliittojen koulutusjärjestelmiin osallistuminen katsotaan eduksi. Koulutukseen hakeutuvilta odotamme 2 – 3 vuoden kokemusta ammattimaisesta valmennustyöstä ja omat valmennettavat sekä oman lajiliiton suositus.

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen omavastuu osuus on 1950€, joka sisältää tutkintokoulutuksen ja näytöt sekä täysihoidon Kuortaneella lähijaksojen aikana. Mahdolliset kurssikohtaiset vierailut ja jaksot muualla kuin Kuortaneella hinnoitellaan erikseen.

Tutkinnon suorittamiseen voi anoa Kelan opintotukea tai aikuisopintotukea. Opintoihin voi hakeutua myös oppisopimusväylän kautta ottamalla yhteyttä oman alueen oppisopimustoimistoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto  on liikunnan, huippu-urheilun, hyvinvoinnin, koulutuksen ja vapaa-ajan keskus, joka järjestää liikunta-alaan liittyviä koulutuksia sekä nuorille että aikuisille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutuskeskus tarjoaa koulutuksia liikunnanohjauksesta, hieronnasta, valmennuksesta sekä liikuntapaikkojen hoitamisesta kiinnostuneille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutustarjontaan kuuluu liikunta-alan ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta....


Lue lisää oppilaitoksesta Kuortaneen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kuortaneen Urheiluopisto

Opistotie 1
63100 Kuortane

 Näytä puhelinnumero
www.kuortane.com Siirry oppilaitoksen kotisivulle

Arvioinnit

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: