Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Kuortaneen Urheiluopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Monimuotokoulutus
Kuortane
Ammattitutkinnot

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, Kuortaneen Urheiluopisto

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Kuortaneen Urheiluopisto järjestää liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta, jonka tarkoituksena on lisätä valmentajien osaamista ja valmennuksen laatua sekä valmentajien työn arvostusta. Koulutus antaa mahdollisuuden luontevasti kehittää omaa käytännön valmennustyötä ja suorittaa ammatillinen tutkinto valmistavan koulutuksen yhteydessä. Koulutus antaa valmiudet vaativiin valmennustehtäviin.

Valmistava koulutus sisältää kymmenen 2 - 5 päivän mittaista lähiopetusjaksoa, etäopiskelua ja käytännön valmennustyössä oppimista ja henkilökohtaisia tapaamisia sekä omaan lajiin liittyvät syventävät opinnot. Jokaisen tutkinnon suorittajan kanssa laaditaan oma henkilökohtainen opinto- tai näyttösuunnitelma koulutuksen alkuvaiheessa.

Koulutuksen sisältö

Tutkinto koostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakolliset tutkinnon osat:

1. Ammatillinen toiminta valmentajana

2. Urheilijan kehityksen tukeminen                    

Valinnaiset tutkinnon osat:

3. Lasten valmentaminen

4. Nuorten valmentaminen

5. Aikuisten valmentaminen

Koulutuksen tavoite

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon suorittaneella on ammattitaito toimia valmentajana valmennustyössä ja kehittää osaamistaan valmentajana sekä kehittää valmennuksen toimintaympäristöä. Tutkinnon suorittaneella on ammattitaito toimia valmentajana urheilijalähtöisesti, tukea ja seurata urheilijan kokonaisvaltaista kehittymistä ja edistää valmennustilanteiden turvallisuutta. Lisäksi tutkinnon suorittaneella on ammattitaito arvioida omaa valmennusosaamistaan. Valinnaiset tutkinnon osat antaa mahdollisuuden lisätä ja kehittää ammattitaitoa lasten-, nuorten tai aikuisten valmennukseen.

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon suorittanut valmentaja voi toimia valmennustehtävissä urheiluseuroissa, lajiliitoissa tai muissa liikunnan ja urheilun organisaatioissa. Tutkinnon suorittanut tekee yhteistyötä erilaisten sidosryhmien ja oman työyhteisönsä kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen on jatkuva haku ja koulutukseen haetaan Kuortaneen Urheiluopiston omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto on tarkoitettu valmentajille, jotka ovat toimineet yksilö- tai joukkuelajien valmentajina ja hankkineet osaamista käytännön valmennustyössä tai huippu-urheilijana. Lajiliittojen koulutusjärjestelmiin osallistuminen katsotaan eduksi. Koulutukseen hakeutuvilta odotamme 2 – 3 vuoden kokemusta ammattimaisesta valmennustyöstä ja omat valmennettavat sekä oman lajiliiton suositus.

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1 900 €. Hinta sisältää valmistavan koulutuksen koulutusmateriaaleineen ja tutkintosuoritukset sekä majoituksen ja ruokailut lähiopetusjaksojen aikana Urheiluopistolla.

Tutkinnon suorittamiseen voi anoa Kelan opintotukea tai aikuiskoulutustukea. Opintoihin voi hakeutua myös oppisopimusväylän kautta ottamalla yhteyttä oman alueen oppisopimustoimistoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto  on liikunnan, huippu-urheilun, hyvinvoinnin, koulutuksen ja vapaa-ajan keskus, joka järjestää liikunta-alaan liittyviä koulutuksia sekä nuorille että aikuisille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutuskeskus tarjoaa koulutuksia liikunnanohjauksesta, hieronnasta, valmennuksesta sekä liikuntapaikkojen hoitamisesta kiinnostuneille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutustarjontaan kuuluu liikunta-alan ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta....


Lue lisää oppilaitoksesta Kuortaneen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kuortaneen Urheiluopisto

Opistotie 1
63100 Kuortane

 Näytä puhelinnumero
www.kuortane.com

Arvioinnit

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.