Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikuntaneuvoja (AT)

OSAO
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Päiväopinnot
Ammattitutkinnot
Oulu
Alkavat koulutukset
Oulu Viimeinen hakuaika
Maaliskuu  (suomi)
Jatkuva haku 16.10.2019 – 16.2.2020
Syksyllä  (suomi)
Jatkuva haku kevät 2020

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikuntaneuvoja (AT)

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon suorittanut voi toimia liikunnan suunnittelu- ja ohjaustehtävissä erilaisissa toimintaympäristöissä julkisella, yksityisellä tai kolmannella sektorilla. Julkisella sektorilla tavallisimpia työympäristöjä ovat kunnan liikuntatoimi sekä muut liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvät toimialat. Yksityisellä sektorilla liikunnan osaamisalan suorittanut työskentelee liikuntayrityksessä, muun alan yrityksessä liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvissä tehtävissä tai itsenäisenä liikuntayrittäjänä. Kolmannella sektorilla tavallisimpia työympäristöjä ovat liikunta- ja urheiluseurat sekä alueelliset ja valtakunnalliset liikunta- ja urheilujärjestöt.

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon sisältö

Tutkinto muodostuu yhteensä neljästä tutkinnon osasta.

  • Pakollinen tutkinnon osa:
    * Liikunnan toimintaympäristössä toimiminen (30 osp)
    Valinnainen tutkinnon osa 1
    * Aikuisten liikunnan edistäminen (60 osp)

    Tutkintoon sisältyy lisäksi kaksi valinnaista tutkinnon osaa (yht. 60 osp, valitaan kaksi oppilaitoksen tarjonnan mukaan).

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa kartoitetaan hänen hankkima osaaminen suhteessa tutkinnon ja /tai tutkinnonosan ammattitaitovaatimuksiin. Tutkinnon suorittamisen kesto ja lähipäivien määrä sovitaan yksilöllisesti HOKSissa. HOKSia päivitetään tarvittaessa.

Koulutuksen toteutus

Koulutukseen sisältyy lähi- ja ohjattua etäopiskelua, itsenäistä opiskelua sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta. Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena ja täyttää päätoimisen opiskelun edellytykset

Voit hakea koulutukseen, jos olet hankkinut liikunta-alan osaamista koulutuksen, harrastusten ja/tai työkokemuksen kautta. Sinulla tulee olla soveltuvuus alalle, liikuntaneuvojan työssä vaadittava terveys ja toimintakyky sekä riittävä kielitaito.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikuntaneuvoja (AT), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen hakeutuvan tulee olla kiinnostunut terveysliikunnan ohjaamisesta eri toimintaympäristöissä. Opiskelu edellyttää omatoimista opiskelua ja harjoittelua lähiopetuksen lisäksi.

Lisätietoa hakemisesta löydät oppilaitoksen kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto,tutkinnon suorittaneena voit käyttää liikuntaneuvoja (AT) tutkintonimikettä.

Kustannukset

Opiskelijamaksu 250 € (alv 0 %). Lisäksi tarvitset liikuntavaatteet ja -kengät sisä- ja ulkoliikuntaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikuntaneuvoja (AT)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Arvioinnit

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto | liikuntaneuvoja (AT) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.