Ammatilliset perustutkinnot
4,7 (3 Arvioinnit)

Liikunnanohjauksen perustutkinto | liikuntaneuvoja

Santasport Lapin Urheiluopisto, paikassa Rovaniemi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Liikunnanohjauksen perustutkinto | liikuntaneuvoja

Liikunnanohjauksen perustutkinto | liikuntaneuvoja

Toisen asteen ammatillinen koulutus tarjoaa laaja-alaisen näkemyksen liikunnan ja vapaa-ajan ohjaustehtävistä. Opinnot ovat toiminnallisia, yhteisöllisiä ja käytännönläheisiä. Yhdistämme liikunnan ohjaamisen osaamista joustavasti oppilaitos- ja työelämäympäristöissä, jolloin opiskelija saa käytännönläheisiä tietoja ja taitoja liikunnan eri osa-alueilta.

Opiskelijoillamme on myös mahdollisuus osallistua erilaisiin kansainvälisiin huippu-urheilun projekteihin opintojensa aikana. Tutkinto sisältää vähintään 35 osp työssäoppimista. Ammatillinen perustutkinto antaa jatko-opintokelpoisuuden korkeakouluihin.

Toisen asteen koulutuksen voi suorittaa joko ammatillisena koulutuksena tai halutessasi myös lukio-opintomahdollisuutena.

Lukion tai toisen ammatillisen koulutuksen suorittaneilla on mahdollisuus suorittaa koulutus tiivistetysti noin 1,5 vuodessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnanohjauksen perustutkinto | liikuntaneuvoja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Rovaniemi
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Koulutukseen haetaan yhteishaussa. Yhteishaku osoitteessa www.opintopolku.fi

Pääsy- ja soveltuvuuskoe muodostuu liikunnallisuutta sekä alalle soveltuvuutta, sosiaalisuutta ja itsensä ilmaisemista mittaavista osista. Hyväksytystä  pääsy- ja soveltuvuuskokeesta hakija voi saada 0-10 pistettä.

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjauksen perustutkinto, liikuntaneuvoja

Kustannukset

Liikunnanohjauksen perustutkintoa suorittavat opiskelijat saavat maksuttoman opetuksen, ateriat sekä majoituksen opetussuunnitelman mukaisilta päiviltä.

Asuntola sijaitsee urheiluopiston pihapiirissä. Huoneet ovat kahden hengen soluasuntoja, joiden peruskalustukseen kuuluu pöytä, tuoli, vuode, jääkaappi sekä televisio. Kaikissa huoneissa on myös oma kylpyhuone. Keittiö sijaitsee asuntolan yhteisissä tiloissa. Opiston alueella on maksuton WiFi-yhteys.

Viikonloppuasuminen ja -ruokailu ovat maksullisia. Mikäli opiskelija tarvitsee huoneen käyttöön myös viikonloppuisin, laaditaan kirjallinen vuokrasopimus. Vuokra on 530,00 €/lukukausi, joka laskutetaan 1-3 erässä. Vuokrasopimukset tehdään elo-, syyskuun aikana, joten opiskelijalla on mahdollisuus tutustua asuntolassa asumiseen elokuun ajan. Opiskelijalla on mahdollisuus asua myös oppilaitoksen ulkopuolella omalla kustannuksella.

Kustannuksia opiskelijalle tulee opiskelumateriaalista, välineiden ja oppikirjojen hankinnasta, opintomatkoista sekä valinnaisaineiden mahdollisista lisäkustannuksista.

Opiskelijalla on mahdollisuus saada valtion opintotukea. Tutkinnon suorittaminen mahdollistaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjauksen perustutkinto | liikuntaneuvoja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Santasport Facebookissa

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 3 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Leopold
04 loka 2012

Opetus opistolla on hyvää ja ammattitaitoista. Opettajat ovat asiallisia ja mukavia. Koulutuksen aikana tehdään ja toteutetaan paljon erilaisia asioita, esimerkiksi vaelluksia j...

Näytä lisätiedot
4/5
-
07 helmi 2012

Koulu on mukava. Siellä on hyvä opiskella, ja ilmapiiri on hyvä. Se on rankka koulu ja toivotan kouluun hakijoille paljon tsemppiä! Pitää olla ahkera, että koulussa pärjää!

5/5
Opiskelija
07 helmi 2012

Opiston sijainti todella hyvä, lähellä keskustaa! :) Opistolla mukavia opettajia ja oppilaita. Myös opetustilat hyviä. Vasta rakennetun näköinen koulu rempan ansiosta. ;) Hyvät ...

Näytä lisätiedot
Santasport Lapin Urheiluopisto
Hiihtomajantie 2
96400 Rovaniemi

Santasport Lapin Urheiluopisto

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa monipuolisesti liikunnallisia koulutuksia Rovaniemellä. Koulutustarjontaan lukeutuvat ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot sekä useat lisä- ja täydennyskoulutukset. Tutustu koulutusohjelmiin ja valitse itsellesi sopivin! Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa sinulle paitsi nopean väylän liikunnalliseen ammattiin, myös hyvät valmiudet jatko-opintoihin sekä monipuolisen...

Lue lisää oppilaitoksesta Santasport Lapin Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu