Sivuston käyttötapa: Mobiili

Santasport Lapin Urheiluopisto

Santasport Lapin Urheiluopisto

Pidätkö liikunnasta ja ihmisten kanssa työskentelemisestä? Haluatko tuottaa ja kokea liikunnallisia elämyksiä? Vai suunnitteletko tanssijan uraa?

Toisen asteen liikunta-alan tutkinnot sekä liikunnallinen lisä- ja täydennyskoulutus eri alojen ammattilaisille ovat Santasport Lapin Urheiluopiston koulutustoiminnan peruskiviä.  Koulutusohjelmia ja tutkintoja on runsaasti – uusimpana tarjonnassa tanssialan perustutkinto. Tutkinnot ovat peruskoulupohjaisia toisen asteen tutkintoja, jotka kestävät 3 vuotta. Ammattilukiossa yhdistyvät liikunnanohjauksen perustutkinto sekä lukio ja ylioppilastutkinto.

Liikunta-alan koulutustarjontaa Rovaniemellä lisää Lapin Urheiluakatemia, joka auttaa menestymiseen tähtääviä urheilijanuoria yhdistämään opiskelu-, valmentautumis- sekä kilpailutoiminnan. Opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua mielenkiintoisiin paikallisiin, maakunnallisiin, kansallisiin ja jopa kansainvälisiin projekteihin opintojensa aikana.

Erinomainen sijainti Ounasvaaran hiihtokeskuksen lähellä

Santasport Lapin Urheiluopisto sijaitsee Ounasvaaralla hiihtokeskuksen ja Rovaniemen kaupungin palvelujen välittömässä läheisyydessä. Opistolla harjoittelevat ja leireilevät paitsi kotimaiset myös kansainväliset huippu-urheilijat. Ounasvaara keskellä luontoa ja Santasport Lapin Urheiluopiston huippunykyaikaiset tilat ovat oppimisympäristönä vailla vertaa.

Kiinnostuitko liikunta-alan opinnoista?

Lisätietoa Santasport Lapin Urheiluopistosta saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön, jolloin oppilaitoksesta otetaan sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Santasport Lapin Urheiluopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Santasport Lapin Urheiluopisto

Hiihtomajantie 2
96400 Rovaniemi

 Näytä puhelinnumero
santasport.fi

Arvioinnit

Leopold
(5)
Opetus opistolla on hyvää ja ammattitaitoista. Opettajat ovat asiallisia ja mukavia. Koulutuksen aikana tehdään ja toteutetaan paljon erilaisia asioita, esimerkiksi vaelluksia ja liikuntatapahtumia, joista jää mukavia muistoja. Opiskelu on fyysisesti melko rankkaa, mutta mielenkiintoista. Erilaisten lajien ja liikuntamuotojen ohjaamista tulee pa...
Näytä kokonaan
-
(4)
Koulu on mukava. Siellä on hyvä opiskella, ja ilmapiiri on hyvä. Se on rankka koulu ja toivotan kouluun hakijoille paljon tsemppiä! Pitää olla ahkera, että koulussa pärjää!
Opiskelija
(5)
Opiston sijainti todella hyvä, lähellä keskustaa! :) Opistolla mukavia opettajia ja oppilaita. Myös opetustilat hyviä. Vasta rakennetun näköinen koulu rempan ansiosta. ;) Hyvät ilmaiset ruuat (ravintola amican).
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Santasport Lapin Urheiluopisto täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,4)
Perustuu 5 arviointiin