Sivuston käyttötapa: Mobiili

Vaikuttaako koronavirus opiskelusuunnitelmiisi? Vastaa kyselyymme ja kerro.   Siirry kyselyyn

Santasport Lapin Urheiluopisto

Santasport Lapin Urheiluopisto

Pidätkö liikunnasta ja ihmisten kanssa työskentelemisestä? Haluatko tuottaa ja kokea liikunnallisia elämyksiä? Vai suunnitteletko tanssijan uraa?

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa monipuolisesti ammatillista peruskoulutusta sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutusohjelmia ja tutkintoja on runsaasti– valitse itsellesi sopivin!

Lapin Urheiluopistossa on mahdollista suorittaa kolme toisen asteen ammatillista perustutkintoa, jotka avaavat laaja-alaisen ikkunan liikunnan, tanssin ja vapaa-ajan ohjaustehtäviin. Opinnot on mahdollista suorittaa 1,5-3 vuodessa, opiskelijan aikaisemmasta koulutuspohjasta riippuen. Koulutukseen voit yhdistää myös lukio-opinnot. Ammattitutkinnot ovat suunnattu työelämässä oleville tai alan perustutkinnon omaaville.

Santasport Lapin Urheiluopisto on osa Lapin Urheiluakatemiaa, jonka tavoitteena on urheilijoiden opiskelun ja urheilu-uran tuloksekas yhdistäminen. Lapin urheiluakatemia on yksi Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluakatemioista.

Opintojen aikana opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua mielenkiintoisiin paikallisiin, maakunnallisiin, kansallisiin ja jopa kansainvälisiin projekteihin opintojensa aikana.

Erinomainen sijainti luonnon keskellä -Rovaniemen keskustan läheisyydessä

Santasport Lapin Urheiluopiston tilat ovat oppimis- ja liikuntaympäristönä mitä parhaimmat sekä sijainti Rovaniemen keskustan välittömässä läheisyydessä takaa ettei vapaa-ajallakaan tarvitse tylsistyä!

Kiinnostuitko liikunta-alan opinnoista?

Lisätietoa Santasport Lapin Urheiluopistosta saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön, jolloin oppilaitoksesta otetaan sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Santasport Lapin Urheiluopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Santasport Lapin Urheiluopisto

Hiihtomajantie 2
96400 Rovaniemi

 Näytä puhelinnumero
santasport.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 5 arviointiin

Leopold
(5)
Opetus opistolla on hyvää ja ammattitaitoista. Opettajat ovat asiallisia ja mukavia. Koulutuksen aikana tehdään ja toteutetaan paljon erilaisia asioita, esimerkiksi vaelluksia ja liikuntatapahtumia, joista jää mukavia muistoja. Opiskelu on fyysisesti melko rankkaa, mutta mielenkiintoista. Erilaisten lajien ja liikuntamuotojen ohjaamista tulee pa...
Näytä kokonaan
-
(4)
Koulu on mukava. Siellä on hyvä opiskella, ja ilmapiiri on hyvä. Se on rankka koulu ja toivotan kouluun hakijoille paljon tsemppiä! Pitää olla ahkera, että koulussa pärjää!
Opiskelija
(5)
Opiston sijainti todella hyvä, lähellä keskustaa! :) Opistolla mukavia opettajia ja oppilaita. Myös opetustilat hyviä. Vasta rakennetun näköinen koulu rempan ansiosta. ;) Hyvät ilmaiset ruuat (ravintola amican).
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Santasport Lapin Urheiluopisto täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,4)
Perustuu 5 arviointiin