Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tanssialan perustutkinto | tanssija

Santasport Lapin Urheiluopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku/jatkuva haku
   
Rovaniemi
Ammatilliset perustutkinnot

Tanssialan perustutkinto | tanssija

Tanssijakoulutus, Santasport Lapin UrheiluopistoTanssialan perustutkinto, tanssija

Tanssialan perustutkinto on toisen asteen ammatillinen perustutkinto, josta valmistutaan ammattitanssijaksi sekä muihin tanssinalan tehtäviin. Koulutuksessa hankitaan osaamista tanssitaidossa, ilmaisuvalmiuksissa, esiintymis- ja musiikkitaidoissa, kehonhuollossa sekä erilaisissa tuotannollisissa tehtävissä. 

Opiskelu tapahtuu yhteistyössä paikallisten huippuluokan kansantanssiryhmien ja -opettajien kanssa. Opintojen aikana osallistutaan myös erilaisiin tanssi- ja taideproduktioihin. Aikaisempi tanssiharrastus on eduksi koulutukseen hakeutumisessa.

Opintojen sisältö

Tutkinto on 180 opintopistettä, mistä yhteisiä opintoja on 35 (osp), ammatillisia opintoja 135 (osp) ja valinnaisia 10 (osp).

Tutkinto on työelämälähtöinen ja osaamista hankitaan erilaisissa ympäristöissä henkilökohtaisten opintopolkujen kautta. Opiskelijalla on myös mahdollisuus suorittaa opintoja kansainvälisessä opiskelijavaihdossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tanssialan perustutkinto | tanssija, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Tanssialan perustutkinto, tanssija

Kustannukset

Urheiluopistossa tutkintoa suorittava opiskelija saa maksuttoman opetuksen ja ruoan viitenä päivänä viikossa. Kustannuksia opiskelijalle tulee opiskelumateriaalista, välineiden ja oppikirjojen hankinnasta, opintomatkoista sekä valinnaisaineiden mahdollisista lisäkustannuksista.

Opiskelijalla on mahdollisuus saada valtion opintotukea. Opiskelijan etuisuuksiin kuuluu lisäksi Santasport Lapin Urheiuopiston hyvin varustettujen tilojen ja suorituspaikkojen käyttö.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tanssialan perustutkinto | tanssija? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Santasport Lapin Urheiluopisto

Santasport Lapin Urheiluopisto

Santasport Lapin Urheiluopisto

Pidätkö liikunnasta ja ihmisten kanssa työskentelemisestä? Haluatko tuottaa ja kokea liikunnallisia elämyksiä? Vai suunnitteletko tanssijan uraa? Toisen asteen liikunta-alan tutkinnot sekä liikunnallinen lisä- ja täydennyskoulutus eri alojen ammattilaisille ovat Santasport Lapin Urheiluopiston koulutustoiminnan peruskiviä.  Koulutusohjelmia ja tutkintoja on runsaasti –...


Lue lisää oppilaitoksesta Santasport Lapin Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Santasport Lapin Urheiluopisto

Hiihtomajantie 2
96400 Rovaniemi

 Näytä puhelinnumero
santasport.fi

Arvioinnit

Tanssialan perustutkinto | tanssija ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tervetuloa Kymenlaakson Opistoon!

Kymenlaakson Opisto on korkeatasoinen visuaaliseen alaan eri­koistunut kansanopisto. Opintolinjat kestävät lukukauden tai lukuvuoden.